ČETVRT STOLJEĆA

Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz filma 'Četiri vjenčanja i sprovod'

28.12.2018 u 06:50

Bionic
Reading

Romantična komedija o mladom Englezu koji se na jednom vjenčanju na prvi pogled zaljubi u zgodnu Amerikanku, a ne može ostvariti vezu s njom jer je viđa samo na vjenčanjima, opis je poznatog britanskog filma iz 1994., koji i danas mnogi rado pogledaju s vremena na vrijeme

Baš onako kako je prošle godine kultni 'Zapravo ljubav' dobio svoj nastavak, u obliku filmića povodom Dana crvenih nosova, tako će i romantična komedija 'Četiri vjenčanja i sprovod' ponovno nakratko zaživjeti.

Nakon 25 godina glumci iz popularnog filma o mladom Englezu (Hugh Grant) koji se zaljubi u zgodnu Amerikanku (Andie MacDowell) ponovno su se okupili na setu. Snimit će tako kratki isječak i obilježiti Dan crvenih nosova 2019.

  • +11
'Četiri vjenčanja i sprovod' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jako sam uzbuđen zbog ovog projekta. Radimo 12-minutni video 'Četiri vjenčanja i sprovod 25 godina kasnije'. Sudjelovat će svi od originalne postave: Andie MacDowell, John Hannah, Kristin Scott Thomas, Rowan Atkinson i Hugh Grant, a naravno, bit će tu i nekoliko novih ljudi jer je ipak prošlo 25 godina i netko mlađi treba biti akter vjenčanja', rekao je Richard Curtis, glavni producent filma.

Četvrt stoljeća mnogo je vremena, pa su se svi slavni glumci znatno promijenili otkako smo ih gledali u ovoj komediji iz 1994. Zato smo se prisjetili toga kako su izgledali nekoć, a kako izgledaju danas.