SA STILOM

Pogledajte Josipu Lisac u ulozi u kakvoj je dosad nismo nikad vidjeli

09.10.2022 u 23:03

Bionic
Reading

Naša glazbena diva Josipa Lisac ovoga se vikenda primila posla, a njezin je video koji je objavila na Instagramu sve oduševio

Glazbenica iznimnog glasa i prepoznatljivog modnog stila što je njezin zaštitni znak, zasukala je rukave i bacila se na posao.

Josipa je tako mnoge fanove iznenadila snimkom na kojoj bere masline.

Pjevačica se pohvalila kako je pomagala u branju maslina, a ni ovoga puta nije odustala od svog spefičnog stila.

Odjevena u svoje omiljene tamne nijanse i sa šalom oko vrata, Josipa je vrijedno radila, što je oduševilo njezine brojne obožavatelje.

'Pa i ovo radite sa stilom', 'Uvijek predivna naša Josipa, 'Nije ni malo lako, sretan rad!', 'Aktivna žena', glasili su neki od komentara.

NEPONOVLJIVA PJEVAČICA

Ni kiša nije uspjela pokvariti koncert: Josipa Lisac s kišobranom nastupila u Banjoj Luci

Pogledaj galeriju

Inače, 2023. Josipa Lisac će proslaviti 50 godina od izlaska njena prva albuma 'Dnevnik jedne ljubavi' koji danas slovi za jedno od najboljih rock-ostvarenja domaće diskografije. Album je nastao inspiriran ljubavlju Josipe i njenog pokojnog Karla Metikoša koji je bio Josipina jedina i prava ljubav.

U ranijem intervjuu za tportal otkrila je ponešto o načinu na koji pristupa glazbi.

'Glazba je glazba i 1972. i 1992. i danas, 2022. Nema nove i stare glazbe. Ona glazba koja živi znači da je dobra i ona će živjeti i sutra. Jednako tako je bilo i s mojih 50 i nešto godina, u kojima se stvarala fantastična glazba što je postala svevremenska. Možda se promijenila tehnologija i evidentno napredovala, ali kreativnost, odnos i poriv prema skladanju glazbe nisu se promijenili kod kreativnih ljudi, umjetnika. Stojim na toj liniji, ali moram se mijenjati, osvježavati, ažurirati. Recimo, 1972. godine nastala je 'Dok razmišljam o nama', što je bila moja prva suradnja s Karlom, a ona i danas zvuči fantastično. I u ono vrijeme tako je zvučala - imala je sve soundove kroz veliki orkestar, svih instrumenata, a te instrumente danas možete pronaći u jednom. Težim tome da odjenem skladbe u novo ruho. Važno je da mogu nositi i pronositi pjesmu, da ona svaki put doživljava drugačiji izričaj i tako živi', rekla je Josipa.