OČI NE LAŽU

Pogled princa Harryja sve otkriva: 'Pronađite nekoga tko vas gleda kao on nju'

22.12.2017 u 10:24

Bionic
Reading

Službene zaručničke fotografije Meghan Markle i princa Harryja bacile su milijune u trans, a zaljubljen pogled britanskog zavodnika nikog nije ostavio ravnodušnim te je postao sinonim za savršenog dečka i zaručnika

Stručno oko fotografa Alexija Lubomirskog zaslužno je za romantične fotografije najpoznatijih kraljevskih zaručnika, princa Harryja i Meghan Markle. Svojim je objektivom uspio uhvatiti neke od najiskrenijih trenutaka njihove ljubavne priče koja je započela prije nešto više od godinu i pol. 

Zaljubljeni pogledi, nježni zagrljaji i osjećaj sigurnosti koji pružaju jedno drugome itekako su vidljivi na službenim zaručničkim fotografijama kraljevskog para. 

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su za javnost prvo objavljene tek dvije fotografije, milijuni diljem svijeta jednostavno nisu mogli sakriti uzbuđenje i sreću te su im u komentarima ostavili čestitke i najljepše želje za budući zajednički život. Upravo zbog toga Kensingtonska palača na zahtjev slavnog para objavila je sinoć još jednu fotografiju koja je nastala sasvim slučajno, tijekom snimanja u Frogmore House u Windsoru. 

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

'Pripala mi je nevjerojatna čast da upravo ja dokumentiram svojim fotoaparatom ovaj događaj, ali i velika privilegija da upravo ja svjedočim nevjerojatnoj ljubavi ovog mladog para', izjavio je Lubomirski. 'Ne mogu sakriti osmijeh kada pogledam njihove fotografije, na kojima se vidi koliko su sretni.'

Amerikanka Meghan Markle trenutno uživa neviđenu slavu, no nakon ovakvih fotografija pravi idol mnogima postao je upravo crvenokosi zavodnik.

Svojim je stavom i iskrenim pokazivanjem osjećaja postao sinonim za najpoželjnijeg supruga. 

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pronađite nekoga tko gleda u vas na način na koji princ Harry gleda svoju Meghan', stoji u jednoj od mnogobrojnih objava na Twitteru. 

Cijelu ovu ljubavnu priču zaokružile su upravo ove sjajne fotografije koje su snimljene na posebnoj lokaciji za oboje. 'Windsor je jako posebno mjesto za princa Harryja i njegovu buduću suprugu jer su ondje provodili mnogo vremena prije nego se uopće doznalo za njihovu vezu, kada su ljubav održavali na daljinu. Oduševljeni su i što će taj dvorac biti mjesto u kojem će živjeti kao bračni par', rekao je ranije za strane medije glasnogovornik britanske kraljevske obitelji. 

Službene fotografije puštene su u javnost samo dan nakon što se Meghan pridružila Harryju, ali i ostalim članovima kraljevske obitelji, na tradicionalnom božićnom ručku u Buckinghamskoj palači, a uskoro je čeka i obiteljsko okupljanje na sam Božić u Sandringhamu.