DUBROVAČKI APOLON

Podiže temperaturu: Vlaho Arbulić pokazao isklesani torzo

11.04.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Glazbenik, producent i maneken brojne je pratitelje na Instagramu ostavio bez daha novom fotografijom. Poznato je da puno vremena posvećuje treniranju i zdravoj prehrani, stoga očito je, ne izostaju ni rezultati

Brojni poznati Hrvati vole tjelovježbom i redovitim odlascima u teretane održavati top-formu te se mnogi od njih često hvale svojim isklesanim torzima na društvenim mrežama. Jedan od njih je i Vlaho Arbulić.

Ranije je otkrio tajnu svog fantastičnog izgleda. Kombinacija redovite tjelovježbe i zdrave hrane opet se pokazala nenadmašnom. Tijekom godina vježbanja, raznoraznih metoda, eksperimentiranja, 'shvatio je se najbolje osjeća u kombinaciji snage i mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije, trčanja i bicikla'. Najbolja kombinacija su mu razne vrste treninga. U hrani nema restrikcije, a kad je riječ o namirnicama, nabavlja sve domaće, organsko.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Njegova najnovija fotografija na Instagramu na kojoj pozira osunčan i golog torza kraj američkog automobila Dodge, izazvala je brojne reakcije i komentar. Među prvima je svoj 'trag' u vidu emotkna srca ostavila njegova dugogodišnja partnerica, bivša manekenka s međunarodnom karijerom i vlasnica concept storea, Tatjana Dragović.

Podsjetimo, Vlaho je magistrirao na zagrebačkom FER-u. Rad je obranio u veljači 2015. pod nazivom 'Perspektive korištenja sunčeve energije na tržišnim principima'. Posljednjih godina se istaknuo kao producent.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL