ODNEDAVNO UDOVICA

Podiže moral sebi i drugima: Tihana Harapin Zalepugin šalje poruke pune pozitive

07.02.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Renomirani novinar i urednik Saša Zalepugin preminuo je 26. studenoga od posljedica moždanog udara koji je doživio 16. listopada. Iza njega je ostala neutješna njegova supruga koja je s njim dijelila i dobro i zlo posljednjih trideset godina. Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica, nastoji svoju tugu pretvoriti u nepobjedivu snagu

Tihana Harapin Zalepugin ne krije koliko joj je teško nakon gubitka životnog partnera i srodne duše s kojom ju je, kako je jednom rekla, svemir spojio 1988. godine. Zna da nije jedina koja se morala suočiti s takvim gubitkom.

Očekivano, prorijedila je svoje objave na društvenim mrežama, no oglasila se onima koji je prate, znakovitom porukuom. 'Kad se život promijeni i postane teži, ti promijeni sebe i postani jači'', stoji u najnovijoj objavi modne agentice.

Očekivano, poruka je naišla na odobravanje Tihaninih pratitelja. Podsjetimo, sredinom siječnja, modna anegntica je sa svima podijelila informaciju da je položila urnu svog supruga na posljednje počivalište. 'Naš zauvijek dom', napisala je u opisu fotografija s posljednjeg počivališta voljenog Saše na svom Facebooku.

  • +2
Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX