popularna emisija

Počinje nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju': Pogledajte koji parovi će zapjevati

12.03.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Od od 30. ožujka na Prvome programu HTV-a počinje 13. sezona glazbenog showa, a danas su otkriveni i tko su pjevački parovi i članovi žirija

Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizda kada će nas napustti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista, javljaju s HTV-a.

Parovi tinaeste sezone su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipvić i Bojan Jambrošić, koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl, voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković, glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać, glumica Dea Presečki i Dino Petrić, radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Premijerno se kao mentori predstavljaju Dino i Neda koji oboje već imaju mentorskih iskustava.

  • +17
Parovi trinaeste sezona showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

'U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr – etno za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenja. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako dopala – parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život, izjavila je urednica emisije Uršula Tolj.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati dosadašnji ocjenjivački trio Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja, a vode ga Barbara Kolar i Duško Ćurlić.