ZABAVNI PROGRAM

Počinje dugo iščekivana deveta sezona glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju'

28.09.2020 u 12:58

Bionic
Reading

Hrvatska radiotelevizija u subotu 3. listopada u udarnom terminu u 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) započinje s emitiranjem devete sezone svog zabavnog showa ‘Zvijezde pjevaju’

Za nekoliko dana započinje emitiranje devete, dugo iščekivane sezone zabavnog showa ‘Zvijezde pjevaju’. Podsjetimo, show je u proljeće zbog koronavirusa odgođen za emitiranje u jesenskom terminu.

Iz HRT-ova uredništva tom prigodom poručuju: pjevajte uz nove zvijezde te nove i stare mentore showa 'Zvijezde pjevaju'.

Ove se sezone za najbolji pjevački par bore bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić uz svog mentora Sandija, glumica i redateljica Arija Rizvić te Marko Kutlić, zatim glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović. Osim toga, tu su novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember, a svoje će nam glazbene sposobnosti pokazati i stand up komičar Ivan Šarić uz mentorstvo Lare Antić Prskalo.

U prvoj emisiji parovi će pokazati što znaju u žanrovima balada i dance. Dance je, inače, jedan od tri nova glazbena žanra u ovoj sezoni, uz funk i novi val. A još će se pjevati rock, country, rock'n'roll i pop.

U žiriju su već dobro poznati pjevači i autori Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

  • +3
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Budući da će televizijska publika moći glasati samo u finalnoj emisiji, ali uz vrlo bogatu nagradu - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na plećima žirija, uvedena je novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji pak svog će pobjednika emisije birati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Urednica emisije je Uršula Tolj, dok su u voditeljskim pozicijama već dobro uhodani Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Redatelj je Danko Volarić, a scenarist Alen Đurica.