ZGODNA KOLUMBIJKA

Nitko kao ona: Kad se negdje pojavi zanosna Sofia Vergara, ostali padaju u drugi plan

05.03.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Sofia Vergara, zvijezda serije 'Moderna obitelj' koja je nedavno ušla u posljednju 11. sezonu

I dok se fanovi serije opraštaju s omiljenom serijom koja je u 11 godina stekla veliku vojsku obožavatelja, Sofia se pojavila na predstavljanju nove, 15. sezone gledanog TV talent šoa America's Got Talent koji se održao u Pasadeni.

Iako je obično viđamo na crvenom tepihu u dugim večernjim haljinama, Sofia je ovoga puta odabrala efektnu haljinu duljine do ispod koljena.

Premda joj kritičari često zamjeraju kako uvijek naglašava obline, zgodna Kolumbijka se time nimalo ne zamara.

  • +6
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

'Ljudi nekad tvitaju: 'Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti haljine?' E pa zato što to izgleda dobro na meni. Najbolje pridržava moje grudi', odgovorila je jednom prigodom na kritike bujna ljepotica koja je od 2015. godine u sretnom braku s markantnim glumcem Joeom Manganiellom.

Zavodljiva latina koja će ove godine na ljeto proslaviti 48. rođendan izgledala je bolje no ikada u pripijenoj crnoj haljini bez naramenica ukrašenoj svjetlucavim kamenčićima, a ovaj je seksi look upotpunila crnim sandalama na visoku petu.

  • +14
Serija 'Moderna obitelj' Izvor: Profimedia / Autor: ABC Collection Collection / Everett / Profimedia

Bujne valove zamijenila je pomno ispeglanom kosom, dok je stajling zaokružila crvenim ružem i s malo srebrnog nakita.

Upravo zahvaljući ulozi u seriji 'Moderna obitelji', najvećem hitu studija 20th Century Fox Television, Sofia je postala najplaćenija TV glumica.

Lijepoj brineti na crvenom tepihu pridružila se još jedna slavna ljepotica: poznata njemačka manekenka Heidi Klum u crno-bijeloj mini haljini s predimenzioniranim volanom pokazavši kako je u top formi.

Sofia i Heidi nova su lica u žiriji šoa 'America's Got Talent' gdje su zamijenile Gabrielle Union i Julianne Hough.