BLOOM TATARINOV

Počeo je najljepši tjedan u godini, a Maja Šuput ima najslađeg pomoćnika Djeda Božićnjaka

20.12.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Poznatoj pjevačici i članici žirija Supertalent ponovno je uspjelo na društvenim mrežama oduševiti sve svoje pratitelje nakon što je objavila najnovije, stilizirane fotografije svog malog nasljednika

'Najljepši tjedan u godini je počeo. Bloom kao pomoćnik Djeda Božičnjaka brine da svi darovi budu pod borom na vrijeme. Nama je ovo najslađ Božić ikadaaaa', napisala je pjevačica i članica žirija Supertalent Maja Šuput na svom Instagram profilu, objavivši nove fotografije svog sinčića Blooma.

I dok je prošlog Božića Bloom bio još premalen da sudjeluje u realizaciji maminih ideja, uskoro dvogodišnjak ufurao se brzo u ulogu pomoćnika Djeda Božićnjaka i oduševio sve.

U crvenom odijelcu i u čarapicama, Bloom Tatarinov pozirao je poput pravog profesionalca. Naviknut na fotoaparate od samog rođenja, ne treba čuditi da je sve odradio bez puno muke.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Inače tri stilizirane fotografije je u nešto više od 12 sati lajkalo preko 14 tisuća ljudi, a mnogi su ostavili i komentare. Naravno, kako to uvijek i biva, mnogi su imali potrebu izrazit svoje mišljenje, a koja se tiče duge kosice koju maleni Bloom ima.

u velikom stilu

Za Franku Batelić ovo je bila prilika za prvi večernji izlazak nakon poroda: Kratka minica i čizme preko koljena privlačili su poglede

Pogledaj galeriju

Naime, mnogi smatraju kako Bloom s takvom dužinom kose, ali i raznim pletenicama, palmicama i repićima, koje mu Maja veže, izgleda kao djevojčica, zbog čega žele da ga ošiša.