VEDRO RASPOLOŽENJE

U domu Maje Šuput vlada neopisivo slavlje: Njezina zgodna majka danas je proslavila rođendan

14.12.2022 u 23:05

Bionic
Reading

Kraljica svadbi, uspješna poduzetnica koju gledatelji trenutno mogu pratiti kao članicu žirija 'Supertalent' na Novoj TV, iz dana u dan iznova oduševljava svojim fotografijama, a nakon duljeg vremena ponovo je pokazala i svoju mamu Danicu

Maja Šuput sa svijetom je podijelila veselu vijest iz svoje obitelji. Njezina majka Danica Šuput je proslavila 71. rođendan. 'Danas cijeli dan slavimo bakin ročkas', opisala je pjevačica fotografiju objavljenu na Instagram pričama uz poruku 'Volim te baka'.

Mladolika baka pozirala je sa svojim unukom Bloomom ispred raskošno okićenog bora u Majinom domu. I dalje furaju slične frizuru kao Maja, zbog čega će se i ovog puta mnogi složiti da izgledaju kao dvije sestre. Njezinim izgledom pratitelji su ostali i oduševljeni nakon Majinog vjenčanja u svibnju 2019. godine. Tada je pjevačicu do oltara otpratila upravo mama Danica u sivoj haljini sa sjajnim detaljima.

Poznato je da je Maja oduvijek bila jako vezana za roditelje, koji su joj bili vjetar u leđa kad se okrenula pjevanju. S majkom Danicom je proživjela najteže trenutke nakon što joj je otac Boris Šuput sredinom listopada 2018. godine izgubio bitku s teškom bolešću. Mama Danica najviše joj pomaže oko Blooma.

Maja Šuput - Supertalent Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput