POLUFINALE 'SUPERTALENTA'

Maja Šuput priredila modno iznenađenje, a reakcije nisu ni ovoga puta izostale

11.12.2022 u 21:18

Bionic
Reading

Članica žirija Maja Šuput za polufinalnu je večer 'Supertalenta' Nove TV odabrala posve netipičnu kreaciju otkrivši svoju romantičnu stranu

U ovoj sezoni popularnog TV showa, u čijem se žiriju, osim Maje, nalaze operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, glazbenica i poduzetnica dokazala je da je uvijek spremna za modne eksperimente.

Ljubiteljica ekstravagantnih kombinacija, koje nerijetko izazivaju brojne komentare na društvenim mrežama, u posljednjoj se polufinalnoj emisiji odlučila za nešto posve drukčije.

Na pozornicu je ovog puta ušetala u svijetloružičastoj haljini maksi duljine ukrašenoj svjetlucavim detaljima - baš poput moderne princeze - ali s vrtoglavim dekolteom, a uparila ju je sa srebrnim sandalama na visoku petu.

Ovaj upečatljiv stajling plavokosa Zagrepčanka upotpunila je kosom podignutom u visoki rep i dramatično našminkanim očima.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Romantični stajling, na kakav nismo naviknuli od poznate pjevačica, oduševio je njezine brojne fanove te su je zasuli komplimentima na Instagramu.

'Predivna, najbolje u ovoj sezoni', 'Anđeo', 'Baš kao princeza', 'Najljepša haljina ikad', samo su neki od komplimenata Majinih obožavatelja na račun njezine raskošne haljine pa je u kratkom roku dobila više od 5700 lajkova.

Inače, Šuput je sinoć nastupila u Areni u sklopu Happy Festa. U opisu jedne od objava na Instagramu, fotografije na kojoj dolazi na pozornicu držeći se za ruku sa svojim prijateljem i poslovnim suradnikom Markom Grubnićem, napisala je: 'Nije mi baš bilo svejedno dok se nisam popela na binu… Ali onda show u glavi samo takav.'