večer puna emocija

Pobjednici treće sezone 'Plesa sa zvijezdama' su Marco Cuccurin i Paula Tonković

21.05.2023 u 20:35

Bionic
Reading

Tri plesna para iz popularne emisije Nove TV predano su trenirala za svoje finalne nastupe kojima su večeras počastili i zabavili žiri i publiku. Nakon 11 izazovnih tjedana ispunjenih napornim radom, trudom i odricanjem, zvijezde su pokazale sve što su naučile u showu pod vodstvom svojih mentora, a najbolji su se prema glasovima publike pokazali influencer Marco Cuccurin i njegova mentorica Paua Tonković

U posljednjoj emisiji ove sezone, finalisti su ujedinili svoje snage, pa su finale otvorili zajedničkim plesnim brojem, a potom je svaki par izveo tri individualne koreografije. Za titulu pobjednika natjecali su se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu gledatelji su mogli uživati u paso dobleu, tangu, valceru, rumbi i sambi, a svi finalisti za svoj posljednji ples izveli freestyle koji u ovoj sezoni još publika nije imala prilike vidjeti.

  • +13
Finalna emisija showa 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec prvi su otvorili finalnu večer, a posljednji ples su ove sezone izveli su Marco i Paula te pobjedili. Prije eliminacija, svi parovi imali su isti broj bodova te su tako presudili glasovi gledatelja. Prije odlaska u superfinale i predstavljanja pobjednika, jedan je par morao napustiti natjecanje i tako osvojio treće mjesto. Gabriela i Frano izgubili su korak do superfinala.

'Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bi mijenjali', izjavio je vidno uzbuđeni influencer.

  • +2
Pobjednici 'Plesa sa zvijezdama' 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo