uskoro novi kviz

Počelo snimanje 'Super Potjere', lovci poručuju: 'Uvijek smo nabrijani, a ovo je nešto još veće, novije i posebnije'

08.03.2023 u 14:04

Bionic
Reading

S HRT-a javljaju da su počeli snimati svoj novi kviz čiji je početak emitiranja planiran u nedjelju, 26. ožujka

Voditelj novog HRT-ovog kviza je Joško Lokas, a rađen je po inačici ‘Beat The Chasers‘. Natjecatelj igra protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige i Mladena Vukorepe, kojima se pridružio i peti, Sven Marcelić iz Zadra, kojeg su gledatelji upoznali na Silvestrovo, u specijalnoj emisiji 'Potjere'.

'Koncept kviza je varijanta obrnute 'Potjere'; u 'Potjeri' četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja. Lovci će rijetko kada igrati za 60 sekundi, dok će igrači igrati za 60 sekundi, tako da imaju neku prednost u vremenu', objasnio je koncept novog kviza urednik i voditelj projekta Igor Grković.

  • +20
Super Potjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Dodaje da će to biti večernja varijanta, s publikom u studiju, većim novčanim iznosima, i grandioznijom scenom, te da će se emitirati jednom tjedno poslije Dnevnika.

Joško Lokas kaže kako je lijepo je raditi pred publikom, u najvećem studiju HRT-a. 'Ovo nije samo spin-off već neka logična ekstenzija 'Potjere', riječ je o relativno novom formatu u svijetu nastalom 2020. godine. Drago mi je da je televizija prepoznala takvu kvalitetu, nadam se da ćemo napraviti taj posao kao što ekipa radi već 10 sezona', kazao je Lokas neposredno uoči početka snimanja. Lovkinja Morana Zibar rekla je kako se osjeća vrlo motivirano u novoj ulozi. 'Koliko god volimo 'Potjeru' i uvijek smo nabrijani, ovo je nešto još veće, novije i posebnije. Lijepo je što možemo osjetiti čari timskog rada', rekla je.