Večer iznenađenja

[VIDEO] Ples sa zvijezdama: Ispali Marko Grubnić i Ela Vuković, u finalu su Viktorija i Marko, Slavko i Gabriela te Ivan i Paula

26.05.2019 u 20:34

Bionic
Reading

Ovonedjeljna emisija popularne plesne emisije bila je polufinalna. Ostala su četiri para, tri muške zvijezde i jedna ženska - Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić, Marko Grubnić i Ela Vuković, Ivan Šarić i Paula Jeričević te Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji su otvorili 11. emisiju. No plesni dvoboj je presudio da u finale showa neće ići Marko i Ela

Plesni parovi showa 'Ples sa zvijezdama' u polufinalnoj emisiji predstavili su se izvedbom dvaju plesnih stilova, a u jednom od nastupa imali su podršku dodatnog plesnog partnera. 'Led su razbili' i na pozornicu prvi izašli - Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić te zaplesali s Damirom Horvatinčićem, koji je u showu plesao s Josipom Pavičić Berardini. Izveli su jive na pjesmu Meghan Trainor 'Dear Future Husband'.

Izvor: Društvene mreže

'Dobro ti ide to s više muškaraca, vidi se da ti to ide iz privatnog života', poručila im je Tamara. 'Bilo je lijepo i dinamično, ali je moglo biti još dinamičnije i preciznije. Od tebe očekujem puno večeras', rekla im je Almira Osmanović. Nicolas Quesnoit drži da je Viktorija dovoljno dinamična po prirodi da može izvesti ples s dva partnera i po njemu je to uspjela. 'Talentirana ste osoba koja može još više pokazati, ali evo večeras imamo i drugu šansu', kratko je zaključio Dinko Bogdanić.

Viktorija, Marko i Damir od žirija su dobili 37 bodova.

Na pozornicu je potom izašao trio Ivan Šarić i Paula Jeričević te ispala Valentina Walme koja je s njima izvela strastveni paso doble kojeg je komičar nazvao 'paso troble'.

Izvor: Društvene mreže

'Paso troble je bio fenomenalan. Ivan, zaista si ogroman i impozantan. Znaš kako se prezentirati pa greške ni ne vidim', rekla mu je Almira Osmanović. 'Stav je tu kao uvijek, opet si se odlično snalazio, a imaš i moju mušku podršku, jer taj trojac je teži za nas muškarce za vođenje', izjavio je Nicolas Quesnoit i nasmijao publiku dok je Dinko Bogdanić poručio Ivanu da u svim svojim nedostacima izvadi najbolje.

Žiri je Ivanu, Pauli i Valentni dao 39 bodova.

U salsi u 'Plesu sa zvijezdama' gledatelji su uživali zahvaljujući Slavku Sobinu, Gabrieli Pilić i Heleni Janjušević koja je u showu plesala s Damirom Kedžom.

Izvor: Društvene mreže

'Imaš čudesnu energiju, Slavko. Jako se to osjetilo večeras i priznajem, ponekad bi rado bio na tvom mjestu', komentirao je Nicolas Quesnoit. 'Postigli ste svoj vrhunac večeras', poručio mu je Dinko Bogdanić. 'Jako mi se svidjela tvoja salsa, baš si bio opušten, fenomenalno', kazala je Tamara Despot. 'Oznojio se jesi, ali ne čudi uz takve dvije ljepotice, ali ha gledam samo sebe. Sjajan si i pažljiv partner, ali meni je to bilo malo pretvrdo u bokovima. Više dinamike treba u salsi', istaknula je Almira Osmanović.

Žiri je Slavka, Gabrielu i Helenu nagradio sa 38 bodova.

Valentina Walme koju smo u showu gledali kao mentoricu Davora Garića, ponovo je izašla na pozornicu pridruživši se zadnjem polufinalnom paru u izvedbi rumbe - Marku Grubniću i Eli Vuković.

Izvor: Društvene mreže

'Meni je ovo bilo jako lijepo, volim te gledati kako plešeš. Uredan si i jednostavan. Mogle bi biti veće amplitude u tvojim koracima, ali talentiran si i jako inteligentan u toj svojoj priči', prva je dala svoj komentar Tamara Despot. "Imaš prekrasne linije i sjajan si partner, ali bio je prestatično. Partnerice oko tebe, ali najmanje tebe u tome, no to više ide onome tko je ovo radio', rekla je Marku Almira Osmanović. 'Ti izgledaš kao plesač, kao prvo. Bio si jako pažljiv i fokusiran, svjestan svega što se događa oko tebe. Jest da amplituda gibanja može biti malo viša, ali mislim da možeš biti jako ponosan na sebe', zaključio je Nicolas Nicolas Quesnoit .

Marko, Ela i Valentina dobili su 40 bodova od žirija.

  • +20
Deseta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' Izvor: NovaTV / Autor: NovaTV

Nakon kratkog predaha, uslijedila je nova plesna runda, na pozornicu su ponovo izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić sa strastvenim tangom. Jive su plesali s Damirom Horvatinčićem, a u drugi ples su Viktorija i Marko bili izveli sami na sceni.

'Jednostavno odlični, dokazali ste da ste odlična plesačica', rekao im je Dinko Bogdanić. 'Jako ste imali lijepi odnos i lijepu priču, sjajni ste', poručila je Almira Osmanović dok je Nicolas Quesnoit zaključio da im tango vam još više leži, jer je Viktorija temperamentna, karizmatična. 'Odlično vam leže standardni ples, ali tango pogotovo', rekao joj je.

Viktorija i Marko za tango su nagrađeni sa 40 bodova.

Izvor: Društvene mreže

Ivan Šarić i Paula Jeričević otplesali su valcer na Metallicinu i 'Nothing else matters'. 'Baš je sjelo, a ti si Ivan spreman za svadbu. Sveukupno jako dobro kao uvijek', rekao je Nicolas Quesnoit, a s njim se složio ostatak žirija. Ivanu i Pauli dali su 39 bodova.

Izvor: Društvene mreže

Slavko i Gabriela također su ponovo izašli na pozornicu i otplesali engleski valcer.

'Slavko, ja te gledam i mislim si ovaj čovjek trenira više od 3 mjeseca. Ali to što izvedeš je tehnički zadivljujuće', kazao je Nicolas Quesnoit, a sa strane se čula i Tamara Despot koja je potvrdila njegove riječi. 'Ja sam bez riječi, ovo je Gabriela za mene najljepša koreografija dosad', izjavio je Dinko Bogdanić. 'Fascinirana sam s tvojom tehničkom moći, Slavko. Gabriela čestitam ti što si napravila od svog partnera, tehnički je fenomenalan, svaka vam čast', poručila je Tamara Despot. Almira Osmanović je ovom plesnom paru poručila da bi im da može, dala 20 bodova.

Slavko i Gabriela dobili su od žirija 40 bodova.

Izvor: Društvene mreže

Zadnji ples su otplesali Marko Grubnić i Ela Vuković i to quickstep. 'Dobio sam šansu popraviti quickstep iz druge emisije showa 'Ples sa zvijezdama', poručio je Marko uoći nastupa no sa zadnjim nastupom nisu baš oduševili žiri.

'Žurio si se na glazbu, a inače si uvijek vrlo točan. Drugo, volio bih da si hrabriji u dizanju i spuštanju. Opet sve izgleda uredno i točno, ali daj malo hrabrosti', savjetovao je Nicolas Quesnoit, a Tamara Despot se složila da je ovoga puta felšao na glazbu, a malo je kritizirala i njegovo držanje.

Za svoj su nastup nagrađeni sa 33 boda.

Izvor: Društvene mreže

Najviše bodova i izravnu ulaznicu u finale dobili su Viktorija i Marko, a potom i Slavko i Gabriela koji su večeras najviše oduševili žiri. U posljednjem plesnom dvoboju i to s rumbom, našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković kojima je to šesta borba za prolaz, te po prvi put Ivan Šarić i Paula Jeričević. Nicolas i Dinko svoje su glasove dali Marku i Eli, no Tamara je odlučila da na kraju u finale idu Ivan Šarić i Paula Jeričević.

'Ovo je zaista bilo nešo prekrasno, nisam mislio da ću doći do jedanaeste emisije', izjavio je Marko Grubnić koji je poručio da ide na odmor nakon showa.

Izvor: Društvene mreže