DEVETA EMISIJA

[VIDEO] Samba ih je skupo koštala: Iz ‘Plesa sa zvijezdama’ ispali Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić

12.05.2019 u 20:33

Bionic
Reading

U ovoj, devetoj po redu emisiji, u showu 'Ples sa zvijezdama' natjecalo se šest parova i to u dva plesa, a tema ove epizode su mjuzikli. Zbroj bodova publike i žirija ove je večeri u dvoboj odveo upravo povratnike, Sonju Kovač i Gordan Vogleša te Josipu Pavičić i Damira Horvatinčića, no zbog tehničkih problema, točnije nestanka struje, televizijski gledatelji morali su čekati gotovo pola sata više

Šest najboljih parova sa po čak dva plesa natječu se večeras, u devetoj emisiji showa Nove TV, 'Ples sa zvijezdama', a tema je - mjuzikli.

Pjesmom iz legendarnog 'Briljantina' večer su jiveom započeli Ivan Šarić i Paula Jeričević. 'Ovo je bilo toliko genijalno da smo Almira i ja odlučili preći sa Garić na Šarić', rekla je Tamara Despot, dok je Almira Osmanović dodala: 'Bio si sjajan, energičan i dinamičan. Gotovo da nemam primjedbi, osim da bi ti ovo stopalo operirala.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Da su itekako dobro odradili svoj posao govori i jednoglasna odluka žirija - čak četiri desetke i tako su postali drugi par ove sezone s tim ocjenama.

Nakon njih u 'La La Land' publiku su slowfoxom poveli Viktorija Rađa i Marko Mrkić, koji su, za ovu priliku postali Emma Stone i Ryan Gosling i za to dobili tri devetke i jednu osmicu.

'Bilo je sjajno i baš sam uživala u toj romantici', rekla je Almira Osmanović, dok je Nicolas Quesnoit rekao: 'Viki znaš da kod mene dobro kotiraš kod standardnih plesova, no, ovaj put očekivao bih više spuštanja i raskorak bi bio duži. To mi je malo falilo i zbog toga izgledala si kao da plešeš po jajima, a nikako da potegneš kako spada. Oboje imate duge noge i molim vas da to iskoristite.'

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić plesali su quickstep na pjesmu iz mjuzikla 'Cabaret', koji su jedini, uz Ivana Šarića i Paulu Jeričević, 'vlasnici' 40 bodova za jedan od plesova u prošlim emisijama, a u ovoj su dobili 38 bodova.

'Slavko da se dobro razumijemo ti si bio jako, jako dobar. Moram pohvaliti rad stopala koji ti je fantastičan i nisam našao grešku, no gornji dio tijela ti se malo raspao, pa ne može zbog toga biti deset', poručio mu je Nicolas, dok je Tamara rekla: 'Ja sam prezadovoljna s vašim quickstepom.'

Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić sa plesom cha cha cha i pjesmom iz ‘Mamma Mije’ donijeli su dašak Grčke u studio i dobili 31 bod.

‘Završili ste na podu, to smo svi vidjeli. Malo mi je, ponekad, falilo u vašim nogama snaga do kraja. No, sve u svemu zabavno i dobro’, rekao je Dinko Bogdanić, dok je Tamara poželjela da Josipa malo više istegne noge i malo više obrati pažnje na svog partnera.

U devetoj emisiji ‘oživljen’ je i mjuzikl ‘Footloose’ za koji su se, uz jive, odlučili Marko Grubnić i Ela Vuković i dobili 36 bodova. 'Ja inače volim način na koji se ti krećeš po podiju - ti si sitni, mali, dinamitni crvić i shvati to kao kompliment i meni je to dobro', rekla je Tamara Despot, dok je Nicolas dodao: 'Jako dobro i ukupni dojam fantastično. Ti si perfekcionist i to zna igrati protiv tebe. Marko sam dalje i ne daj se!'

Povratnici u show, Sonja Kovač i Gordan Vogleš, quickstepom su se prisjetili ‘Kralja lavova’ i za njega u konačnici dobili 35 bodova.

'Vidi se da je to drugi puta quickstep jer si imala vremena doraditi i poraditi i vidi se veliki napredak u držanju i fokusu, koraci sjajni. Imam uvijek primjedbe za ta ramena, malo pobjegnu, no sve u svemu...', otkrila je Almira dok je Nicolas rekao da su svi uživali gledajući ih.

Nakon prvog kruga, na prvom su mjestu Ivan i Paula sa 40 boda, dok su na dnu ljestvice Josipa i Damir s 31 bodom. Upravo su Šarić i njegova partnerica tangom započeli drugi krug večerašnje emisije i za njega dobili 37 bodova.

'Ti si živa reklama da je ples itekako za muškarce. Ti si bio tako muževan, dominantan, siguran. Ti si fantastičan izvođač', rekao je Nicolas i ostavio Ivana Šarića bez teksta.

Viktorija Rađa i Marko Mrkić napokon su dočekali sambu i od žirija dobili četiri desetke i postali drugi par ove večeri koji je dobio 40 bodova, zbog čega su ostali bez riječi.

'Jednostavno rečeno - lijepo. Ovo je za mene bila najbolja samba do sada', rekao je Dinko i dodao kako je Marko konačno iskoristio sve Viktorijine atribute, dok je Tamara rekla da je samba bila 'mrkli mrak'.

  • +15
Ples sa zvijezdama - 9. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Slavko Sobin i Gabrijela Pilić u drugoj su izvedbi otplesavši paso doble opravdali titulu 'kraljeva plesnog podija', kako ih je nazvao voditelj Janko Popović Volarić. Zbog njih je žiri još jednom večeras 'izvukao' četiri desetke i nagradio ih najvećom ocjenom.

'Baš ste me povukli skroz. Savršenstvo u teoriji ne postoji, jer uvijek može biti bolje, no ja sam uživao skoro kao da gledam Svjetsko prvenstvo. Ti si stvarno imao to ponosno i plemenito držanje. Super', bio je uzbuđen Nicolas, a Dinko Bogdanić je dodao: 'Zadovoljili ste me, Gabrijela me je zadovoljila! Uživam u vašem plesu i dopala mi se vaša koreografija i bili ste odlični toreador.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Najslabije rangirani par, Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić, za drugi dio emisije odabrali su jazz dance i ponovno dobili tek 31 bod.

'Atmosfera Bollywooda apsolutno pogođena, no u pokretima malo kruto', rekla je Almira, no Nicolas nije krio nezadovoljstvo. 'Pažljivo sam vas gledao, puno ste iskoristili ruke i na kraju sam 'ostao gladan'. Nije loše, ali može itekako bolje.' S njime se složio i Dinko koji je rekao da je to njihov najlošiji ples do sada.

Slowfox u večerašnjoj emisiji dopao je i Marka Grubnića i njegovu partnericu, koji su točku započeli njišući se na ljuljačkama, odjeveni u bijelo, za što su i oni nagrađeni sa 40 bodova.

'Šta reći osim pohvale? Bili ste suptilni i imam osjećaj da ste se s lakoćom prošetali, a to je upravo slowfox', rekao je Nicolas, a s komplimentima je nastavio i Dinko Bogdanić: 'Meni je to bilo jedno predivno, elegantno viđenje slowfoxa.'

Posljednji na plesni podij večeras su stigli Sonja Kovač i Gordan Vogleš, koji su za kraj odabrali paso doble. 'Borba vaša bila je uspješna. Energija je bila tu', rekao je Dinko, a Tamara dodala: 'Ti kada izgubiš fokus u koncentraciji na cijelo tijelo da bude dobro, onda se malo izgubiš, pa ti ruke odlete. No, jako dobra energija i mislim da ideš u dobrom smjeru.' Za svoj posljednji ples večeras ovaj par je dobio 32 boda.