HARRY I SHANIA

Počela je Coachella: Ovo je duet o kojem svi govore, a mnogi su ga dugo priželjkivali

16.04.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Harry Styles je u petak navečer imao nastup na Coachelli, a na pozornicu je ušetao u šljokičastom kombinezonu i publiku pozdravio jednostavnim 'Dobra večer. Moje ime je Harry'. Prolomili su se uzvici oduševljenja, a koncert bivšeg člana One Directiona, koji gradi itekako uspješnu solo karijeru, pratili su deseci tisuća obožavatelja na polo igralištu Indio u Kaliforniji

'Sljedećih 80-ak minuta naš posao je da vas zabavimo. Obećavam vam da ćemo dati sve od sebe. Imate i vi jedan posao — da se što bolje zabavite. Želim da večeras budete ono što ste oduvijek željeli biti', rekao je Harry Styles prije nastupa.

No kulminacija njegovog nastupa dogodila se kad je na stage izašla posebna gošća, country legenda Shania Twain s kojom je Britanac, za kojim uzdišu žene otpjevao neke od njezinih najvećih hitova - baladu 'You're Still the One' i 'Man! I Feel Like a Woman'.

Za Stylesa je to značilo svojevrsni povratak u djetinjstvo, u dane prije One Directiona i planetarne slave.

'Moram vam reći, dok sam se kao dijete vozio s majkom u autu, ova dama me naučila pjevati. Također mi je rekla da su muškarci smeće. Zauvijek sam ti zahvalan što si mi dala uspomene s majkom. Ovo je jako posebno za mene', emotivno je Styles najavio glazbenu ikonu, koja nije krila oduševljenje.

'Malo sam zapanjena, što da kažem? Shvaćam da si ti bio malo dijete kad sam pisala ovu pjesmu. Nekako je san, ali i vrlo nadrealno sjediti ovdje i pjevati ovu pjesmu s vama. Mislim da sam jednostavno zaljubljena i ova pjesma je o ljubavi. Zato pjevajmo o ljubavi', rekla je Shania najavivši 'You're Still the One', hit baladu iz 1997.

Styles je osim svojih starih hitova izveo i upravo objavljenu 'As It Was', kao i novu, još neobjavljenu pjesmu koja se vjerojatno zove 'Boyfriends', a koje će se naći na novom albumu 'Harry’s House'. Album bi svjetlo dana trebao ugledati 20. svibnja i na njemu će se naći 13 pjesama.

Nakon raspada One Directiona, dečki su krenuli graditi samostalne karijere, no najviše uspjeha očekivano je imao miljenik ženske publike Harry, koji je do sada izdao dva samostalna albuma. Osim glazbene karijera, uspješno gradi i filmsku, a prvu ulogu imao je u hvaljenom 'Dunkirku' redatelja Christophera Nolana (2017.). Pojavio se u filmu 'Eternals', a veće uloge je dobio u filmovima 'My Policeman' i 'Don't Worry Darling', koji bi tek trebali biti prikazani.

Na snimanju filma 'Don't Worry Darling' započeo je vezu s redateljicom filma, Olivijom Wilde, koja se osim glumom posljednjih nekoliko godina sve više bavi režijom.

  • +5
Olivia Wilde i Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia