NA VALENTINOVO

Postalo je ozbiljno: Olivia Wilde s koferima uselila kod nove ljubavi, Harryja Stylesa

16.02.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Redateljica filma 'Maturantice' Valentinovo je provela radno, u seljenju kofera iz kuće u kojoj je živjela s bivšim zaručnikom Jasonom Sudeikisom u kuću novog dečka Harryja Stylesa

Wild je viđena kako ubacuje prtljagu u svoj automobil ispred kuće na kojoj 45-godišnji Sudiekis ima prijavljeno prebivalište u LA-u, koju je prema navodima Varietyja, par koji ima zajedničko dvoje djece kupio 2019. godine u gradskoj četvrti Silver Lake.

Istu tu prtljagu istovarala je nešto kasnije tog dana iz svog automobila parkiranog na Hollywood Hills, ispred doma Harryja Stylesa. Na toj su adresi 36-godišnja Wilde i 27-godišnji Styles nedavno zajedno fotografirani.

  • +3
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

PageSix je u siječnju objavio kako su Wilde i Styles počeli izlaziti nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju njegovog agenta Jeffreya Azoffa. Nekoliko dana kasnije fotografirani su u javnom razmjenjivanju nježnosti tijekom druženja s prijateljima u Santa Barbari.

Izvor je tada za PageSix rekao kako je bivši član sastava One Direction razlog razlaza Olivie Wilde i scenarista emisije 'Saturday Night Live' Sudeikisa.

Par se navodno upoznao na snimanju nadolazećeg filma 'Don’t Worry Darling' u kojem pod redateljskom palicom Olivije glumi Harry. Prema navodima Florence Pugh, koja također glumi u filmu, glumci su sa snimanjem završili preko vikenda.

Vijest o razvrgavanju zaruka Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa nakon, više od sedam godina, objavljena je u rujnu prošle godine, no par je ostao u prijateljskim odnosima i zajedno će planiraju odgajati 6-godišnjeg Otisa i 4-godišnju Daisy.