SVESTRANI TALENTI

Najveće glazbene zvijezde današnjice zaplivale su glumačkim vodama, evo koga ćemo sve gledati u novim filmovima

03.10.2021 u 07:55

Bionic
Reading

Njihove pjesme nalazile su se ili se još uvijek nalaze na vrhovima glazbenih ljestvica, a ove svestrane pop zvijezde svoj će talent pokazati, neki ponovno, a neki prvi put, na kinoplatnima i zaslonima televizora

Lady Gaga u filmu 'House of Gucci'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Hvaljeni debitantski nastup Lady Gage u ne tako davnom remakeu Bradleyja Coopera 'Zvijezda je rođena' priskrbio joj je nagrade Zlatni globus i BAFTA, a dobila je i Oscara i dva Grammyja za pjesmu 'Shallow', koju je napisala. Uz uspjeh u glumačkom debiju u dugometražnom filmu, Lady Gaga je pronašla vremena raditi na novom albumu 'Chromatica', ali i za svoju sljedeću veliku ulogu u velikom projektu. Temeljen na romanu Dare Gay Forden, 'House of Gucci' je senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi, a fokusira se na događaje koji su doveli do ubojstva modnog mogula Maurizija Guccija (Adam Driver), koje je naručila njegova bivša supruga Patrizia Reggiani. Upravo nju, u vremenu prije Maurizijeve smrti i tijekom suđenja koje je uslijedilo nakon ubojstva, glumi Lady Gaga. Film je snimljen u produkciji Ridleyja Scotta, a u kinima bi se trebao pojaviti 24. studenog.

Harry Styles u filmovima 'Don't Worry Darling' i 'My Policeman'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Harry Styles stekao je iskustvo sa seta malom ulogom u filmu 'Dunkirk' Christophera Nolana, a tijekom pandemije odlučio je pojačati to iskustvo s dva nadolazeća filma. U drugom redateljskom filmu Olivije Wilde 'Don't Worry Darling', trileru smještenom u utopijsko društvo 1950-ih, zamijenio je Shiu LaBeoufa u ulozi Jacka, šarmantnog i tajanstvenog supruga Alice (Florence Pugh) koji krije mračnu tajnu. Produkcija filma završila je u veljači ove godine pa bi uskoro mogao ugledati svjetlo dana.

Pored toga, Harry će imati glavnu ulogu u Amazonovom filmu 'My Policeman'. Radnja je također smještena u 1950-e, a fokusirana je na ljubavni trokut između policajca imena Tom te Marion (Emma Corrin) i Patricka (David Dawson), prema kojima pokazuje simpatije. 'My Policeman' je produkcijski završen u lipnju pa se njegov izlazak očekuje sljedeće godine.

Dua Lipa u filmu 'Argylle'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Lijepoj Kosovarki Dui Lipi nije dovoljno to što je singlovima sa svog drugog albuma, nazvanog 'Future Nostalgia', vratila zvuk nadahnut diskom na vrh ljestvice Billboard Hot 100, pa se nakon svjetskog priznanja zasluženog glazbenim djelovanjem odlučila okušati i na filmu. Za glumački debi britanska pop umjetnica odabrala je špijunski triler 'Argylle' Matthewa Vaughna, a sve što se do sada zna o njemu to je da će uz nju u njemu glumiti holivudske zvijezde Henry Cavill, Catherine O'Hara, Sam Rockwell, John Cena, Bryce Dallas Howard i Samuel L. Jackson. Nešto više o radnji filma bit će poznato krajem rujna, kad svjetlo dana ugleda istoimeni roman Ellie Conway, prema kojemu se snima.

Taylor Swift u još neimenovanom projektu Davida O. Russella

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Taylor Swift tijekom pandemijske godine izdala je dva albuma ('Folklore' i 'Evermore'), a potom se bacila na ponovno snimanje albuma 'Fearless and Red'. Predah od intenzivnog snimanja albuma Swift će ponovno potražiti na filmskom setu u nadolazećem filmu Davida O. Rusella. Iako još uvijek neimenovan, film pobuđuje velika očekivanja s obzirom na glumačku postavu, u kojoj će osim pop glazbenice biti Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldaña, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro...

Ariana Grande u filmu 'Don't Look Up'

Pored drugih obveza, mentorica američkog izdanja emisije 'The Voice' Ariana Grande morat će posvetiti nešto vremena i intervjuima vezanim uz Netflixov nadolazeći film 'Don't Look Up', u kojem se prihvatila uloge Riley Bina. Više detalja o tom liku još nema, a u filmu koji na streaming platformu stiže 10. prosinca glume još Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence. O njihovim se ulogama zna nešto više pa ćemo ih gledati kao astronaute koji se svim silama trude upozoriti sve na asteroid koji će za najviše šest mjeseci razoriti Zemlju. Slavna glazbenica karijeru je započela na Nickelodeonu kao Cat Valentine u sitcomu 'Victorious' i spinoffu 'Sam and Cat'. Ariani ovo nije prvi projekt na kojem surađuje s Netflixom, jer prošle godine na ovoj streaming platformi objavila je koncertni film 'Excuse Me, I Love You'.

Nick Jonas u filmu 'Jersey Boys'

Unatoč napuštanju uloge u filmu 'The Blacksmith' zbog preklapanja rasporeda obveza, Nicka Jonasa ipak ćemo uskoro gledati u filmu, ali u mjuziklu 'Jersey Boys'. Vijest je u emisiji 'The Today Show' potvrdio pjevač Frankie Valli, otkrivši da će Jonas u filmu portretirati upravo njega. Osim informacije da će film preskočiti kina i pojaviti se odmah na streaming platformi, drugi detalji nisu još poznati. Nick je ove godine bio prilično zauzet izdavanjem studijskog albuma 'Spaceman' i glumom u znanstvenofantastičnoj pustolovini 'Chaos Walking'.

Selena Gomez u filmovima 'Spiral' i 'In the Shadow of the Mountain'

Ova je pop zvijezda prije nego što je postala kantautorica započela karijeru na ekranima, no za razliku od Ariane Grande, Selena Gomez se između svojih glazbenih izdanja vraćala glumi ili posuđivanju glasa za filmove. Ove godine izašao je njezin novi EP 'Revelacion', a nekoliko mjeseci kasnije primila se uloge u Huluovoj seriji 'Only Murders In The Building'. Pred njom je trenutno glavna uloga u nadolazećem biografskom filmu Elgina Jamesa o Silviji Vasquez Lavado, Peruanki koja je u svojim dvadesetim patila od depresije uzrokovane silovanjem u djetinjstvu i koja je pronašla spas u planinarenju te postala jedna od rijetkih žena u svijetu koje je savladala izazov Eight Summits ili osam najvećih vrhova na sedam kontinenata.

Osim toga, Gomez ćemo gledati u psihološkom trileru 'Spiral' kao influencericu čija ovisnost o društvenim mrežama rezultira propadanjem tijela.

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju