HALIT ERGENC

Plavooki glumac bježi od ljubomornih žena?

27.07.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Najpopularniji Turčin na ovim prostorima, Halit Ergenc, često je izjavljivao da mu je najviše od svega važna sloboda. Plavooki glumac se od prve žene rastao nakon osam mjeseci braka jer je bila posesivna i ljubomorna, a sve se više piše i o navodnoj ljubomori njegove sadašnje supruge, prelijepe glumice Bergizar Korel

Zbog potrebe za slobodom, Halit se oženio tek u 38. godini te je zbog Bergizar ostavio tadašnju suprugu Gizem Soysall nakon osam mjeseci braka. Pričalo se da je prva supruga bila posesivna i ljubomorna, a poznanstvo s tamnokosom ljepoticom samo je, čini se, ubrzalo neizbježan raspad njegova braka.

U nekim situacijama ni Bergizar se navodno nije znala nositi s njegovim silnim obožavateljicama. Tako je poludjela tijekom njihova prošlogodišnjeg posjeta Beogradu jer je Halit dok su bili u restoranu pričao s jednom obožavateljicom. Bergizar Korel i Halit Ergenc otišli su na večeru u poznati beogradski restoran u kojem im je društvo pravila grupa obožavatelja serije '1001 noć'. Tijekom večeri Halit se navodno zadubio u razgovor s jednom damom, a njegova se 13 godina mlađa supruga Bergizar smrknula kad je to primijetila. Ljutitog pogleda nešto mu je skresala u brk pa se on brzo uozbiljio i odustao od šarmiranja srpskih obožavateljica i ostatak večeri proveo samo uz Šeherezadu.

Jesu li sve glasnija šaputanja o problemima znak da je njihov brak u prolaznoj krizi ili se kuha nešto veće, pokazat će vrijeme. No da je, za razliku od uvijek toplog i srdačnog Halita, lijepa Bergizar ipak rezerviranija i zatvorenija, bilo je vidljivo i u Zagrebu, u koji je došla nekoliko dana poslije njega i s nešto manje oduševljenja pristupala brojnim obožavateljima.

'On je privatno baš poput Onura… Kad vas pogleda onim plavim očima, imate osjećaj da vam njegove oči same govore, doista je čovjek predivnog karaktera. Ne glumi zvijezdu, posve je otvoren i pristupačan', rekla je tada za Jutarnji list Iva Balent, izvršna direktorica marketinga koncerna Agrokor, dodavši da je Bergizar puno zatvorenija od njega.