SPREMNI ZA JOŠ JEDNU BEBU

Planovi su napravljeni na Bahamima: Bradley Cooper i Irina Shayk iznenadili prijatelje svojom odlukom

03.09.2022 u 15:42

Bionic
Reading

Ako je vjerovati pisanju portala PageSix, ne samo da su Bradley Cooper i Irina Shayk odlučili obnoviti svoju vezu, već namjeravaju zajedno imati još djece

Iako su svoju vezu prekinuli 2019. godine, nakon zajedničkog ljetovanja na Bahamima, 47-godišnji glumac i redatelj Bradley Cooper i 36-godišnja ruska manekenka Irina Shayk imaju zajedničke planove. Kako doznaje PageSix, kojem je sve u povjerenju došapnuo izvor blizak paru, njih dvoje planiraju imati još zajedničke djece.

Nakon što je Irina objavila zajedničke fotografije s Bahama, krenula su naklapanja o njihovom pomirenju, ali i nekim planovima. 'Bio je to pravi obiteljski odmor, ali i vrijeme za razmišljanje o budućnosti. Irina bi voljela da njihova kći ima brata ili sestru, a i Bradleyju se sviđa ta ideja', otkrio je neimenovani izvor.

  • +27
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: ELKIN CABARCAS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDI

Bradley i Irina inače imaju petogodišnju kćer Leu de Seine, o kojoj i nakon prekida ljubavne veze zajedničke skrbe i o svemu se zajedno dogovaraju.

Od prekida s holivudskim glumcem Irinu se povezivalo s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom i reperom Kanyeom Westom, dok je Bradley Cooper posljednje vrijeme često bio u društvu bliske suradnice Hilary Clinton, Hume Abedin.