OTVORILA DUŠU

Pink iskreno progovorila o braku dugom 14 godina: 'Da nismo išli na bračna savjetovanja, danas ne bi bili zajedno'

22.06.2020 u 08:46

Bionic
Reading

Američka pop zvijezda Pink i suprug Corey Hart i nakon 14 godina braka imaju snažnu vezu zahvaljujući bračnom savjetovanju. Slavna 40- godišnja pjevačica proteklog tjedna odradila je razgovor uživo sa svojom dugogodišnjom bračnom terapeutkinjom Vanessom Inn, pritom otkrivši kako bi se ona i suprug vjerojatno rastali da nije bilo njezine ekspertize

'Primila sam brojne kritike na vlastiti račun od ljudi kada sam im priznala da sa suprugom idem na bračna savjetovanja. S Vanessom sam imala priliku razgovarati nasamo, kao i u društvu supruga, a ona je jedini razlog zašto se i dalje nalazimo u braku', priznala je proteklog petka Pink na Instagramu u razgovoru uživo koji je za svoje brojne obožavatelje vodila s američkom bračnom terapeutkinjom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@innvanessa

Objavu dijeli P!NK (@pink)

'Sasvim je normalno da muž i žena govore dva različita jezika i u jednom trenutku potrebna vam je treća strana koja će rečeno prevesti umjesto vas, a bez Vanesse koja mi je pomagala u prijevodu posljednjih 18 godina, moj suprug i ja više ne bi bili zajedno. Kao djeca nismo imali priliku naučiti kako imati zdrav odnos i slagati se s ljudima, a što se trenutno događa u našoj zemlji savršen je primjer tomu. Ne znamo kako se međusobno voljeti i slagati. Ne znamo komunicirati', priznaje 40- godišnja pjevačica.

U razgovoru uživo sa svojom dugogodišnjom bračnom terapeutkinjom, Pink je također otkrila trenutak kada je shvatila da njezin suprug nije jedini koji je stvarao probleme u njihovoj vezi jer za nju 'intimnost' ne dolazi prirodno.

  • +3
Pink i Corey Hart Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Postoji razlika između veze i intimnosti, a upravo je intimnost najteža za mene. Postojalo je trenutaka tijekom bračnog savjetovanja sa suprugom koje nikada neću zaboraviti. Godinama sam mu prigovarala kako jednostavno nije prisutan, ne shvaća me ni čuje u emocionalnom smislu i ne trudi se razumijeti moj jezik. Kada nam je Vanessa rekla da napokon umuknemo, ustanemo i stavimo ruke jedni drugima na srce i pogledamo se, u tom trenutku sam shvatila da sam cijelo vrijeme pretjerivala i da sam zapravo ja bila ta osoba koja je samo pričala', prisjetila se Pink koja je bivše profesionalnom natjecatelju u motokrosu izrekla sudbonosno 'da' 2016. godine, a danas su roditelji 9- godišnje kćeri Willow i trogodišnjeg sinčića Jamesona.

  • +3
Pink Izvor: EPA / Autor: ENNIO LEANZA