FILMSKI PRIZOR

Pierce Brosnan prošetao preplanuli torzo po pješčanoj plaži na Havajima

17.05.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Kupači i surferi na jednoj od mnogobrojnih pješčanih plaža na Havajima bezbrižnije su uživali proteklog vikenda u morskim radostima, jer se za njihovu sigurnost pobrinuo James Bond

Glumac Pierce Brosnan, koji je najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu glumio u četiri nastavka franšize, snimljen je kako naizimjence uživa u morskim radostima na Havajima i nježnosti sa suprugom Keely Shaye Smith.

Odjeven u plavi prugasti board shorts popularnog surferskog brenda Hurley, bivši agent 007 navukao je masku s disalicom i pregledao podmorje ispred plaže na kojoj se sunčala njegova draga.

Kad se uvjerio da je situacija pod morem sigurna, 67-godišnjak zavidne tjelesne forme prošetao je svoj preplanuli torzo plićakom.

Potom je došetao do voljene supruge i prije nego joj se prodružio na vrućem pijesku Havaja, udijelio joj je nježan slani poljubac.

  • +5
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pierce je 10. travnja na Instagramu objavu posvetio supruzi Keely Shaya Smith povodom njihove godišnjice vjenčanja.

'Moj dragi anđele Keely, hvala ti što si u moj život unijela toliko ljubavi i ljepote, što si posljednjih 26 godina učinila najljepšim godinama mog života... Sretna ti godišnjica moja smeđooka djevojko', napisao je holivudski zavodnik uz fotografiju iz njihovih mlađih dana.

Pierce i Keely upoznali su se 1994., godinu dana prije nego što je debitirao u ulozi Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u opatiji Ballintubber u njegovoj rodnoj Irskoj.

Brosnan je prije Keely bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja se u filmu o Jamesu Bondu pojavila prije Percea. Harris je glumila Bondovu djevojku kad je agenta 007 glumio Roger Moore, a preminula je 1991. godine nakon kratke borbe s rakom jajnika.

Osim svojih bioloških sinova, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnjeg Parisa koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana iz braka s Cassandrom, Brosnan je posvojio i Charlotte i Christophera Brosnana, Cassandrinih dvoje djece iz njezinog prvog braka s Dermotom Harrisom.

Glumac je često napominjao kako ga je Keely spasila od depresije nakon njegovih osobnih tragedija, opisujući je kao 'snagu bez koje ne bi mogao živjeti'.

Ponosni je djed i troje unuka, Isabelle (21) i Lucasa (14), djece Charlotte koja je 2013. godine preminula u dobi od 42 godine od iste bolesti kao i njezina majka, te četverogodišnje Marley May, kćerke njegovog sina Seana.