ZAHVALILA SVIMA NA ŽELJAMA

Petra Nižetić Mastelić javila se iz Amerike: ‘Ovo je najtužniji, ali i najsretniji rođendan u mom životu…’

24.03.2020 u 10:40

Bionic
Reading

Ovo joj je trebao biti najsretniji rođendan, jer je prvi koji slavi sa svojim već desetomjesečnim sinom Jozom, no ova svjetska pandemija koronavirusa, ali i snažan potres koji je zadesio Zagreb dok je ona na drugoj strani svijeta, u nekadašnje omiljeno televizijsko lice unijelo je nemir

Svoj 39. rođendan Petra Nižetić Mastelić proslavila je daleko od svojih roditelja, brata Luke Nižetića, prijatelja iz Zagreba i Splita, a zbog samoizolacije i bez onih koje je stekla u Americi. No, zato ga je proslavila u društvu dvojice najdražih muškaraca, supruga Frana Mastelića i desetomjesečnog sina Joze.

Zbog dirljive objave Petre Nižetić Mastelić, na kojoj pozira upravo s malenim Jozom, koji ju nježno ljubi i grli, mnogima su navrle suze na oči.

'Ovo je najtužniji, ali i najsretniji rođendan mog života. Toliko pomiješanih emocija. Tužna sam zbog Zagreba, grad u kojem sam provela predivnih 10 godina svog života i gdje žive moj brat, prijatelji i pas, pogođen je jakim potresom i to sve u jeku ove strašne pandemije. U ovim trenucima, kada sam odvojena od svoje obitelji u Hrvatskoj, čežnja za domom je još veća.

No, sretna sam jer je ovo prvi rođendan s mojim dječakom. Ovo je vjerojatno i posljednji put da ga nazivam bebom budući da je već navršio 10 mjeseci i postao pravi mali čovjek preko noći, koji gotovo hoda. Nedavno sam shvatila da me voli koliko i ja volim njega i to me čini najsretnijom osobom u svemiru.

Hvala vam svima na divnim željama. Ostanite kod kuće, na sigurnom. Kroz sve ovo proći ćemo zajedno.'

  • +4
Petra Nižetić Mastelić Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos/ CROPIX