MAJČINSTVO JOJ GODI

Dva je mjeseca prošlo otkako je Petra Nižetić rodila sina, evo kako je to obilježila

22.07.2019 u 14:47

Bionic
Reading

Blogerica i voditeljica, koja je zbog ljubavi odlučila ostaviti svoj tadašnji život i preseliti na drugi kontinent, prije dva je mjeseca postala prvi puta majka, dječaka kojem su ona i njezin suprug Frano Mastelić dali ime Jozo. Upravo je dvomjesečni sin postao centar njezina svijeta, pa umjesto modnih fotografija, Petra se na svom Instagramu hvali malenim Jozom

U nekim drugim vremenima, Petra Nižetić vjerojatno bi smišljala gdje i kako snimiti nove editorijale, možda bi i dalje pisala blog, radila scenarije za nove emisije, no sada, ova Splićanka, sve je podredila obitelji - suprugu Franu Masteliću i njihovom dvomjesečnom sinu Jozi.

Upravo zbog ljubavi prema Frani pristala je ostaviti svoj život u Hrvatskoj i započeti sve ispočetka u Kaliforniji, gdje je prije dva mjeseca rođen i njihov sin.

Upravo njemu sve je trenutno podredila, a da joj majčinstvo itekako godi, vidljivo je na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. Posljednjom u nizu objava, Petra je na svoj način obilježila i prva dva mjeseca u životu njihovog sina, koji je promijenio i njezin život i to - nabolje.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX