MANJE UZIMANJA, VIŠE DAVANJA

Novogodišnje odluke: Skromna Petra Nižetić podsjeća nas na jednu zaboravljenu vrlinu

07.01.2020 u 21:30

Bionic
Reading

Iako je godina tek počela, mnogi od nas vjerojatno su već pokleknuli pred izazovima svojih novogodišnjih odluka, što i ne čudi obzirom na stanja u kakvim se te odluke donose. Petra Nižetić Mastelić malo je pričekala i hladne glave umjesto velikih, bombastičnih odluka podsjetila nas na jednu zaboravljenu vrlinu

'Zahvalnost – to je riječ koju želim u Novoj godini stalno iznova ponavljati. Što više zahvaljivati i vraćati, što manje kumiti i uzimati', piše na svom Instagramu naša voditeljica i blogerica koja sa suprugom Franom posljednje tri godine živi u SAD-u.

'Zahvalna što sam imala prilike postati majka i što imam zdravo dijete - još uvijek na momente nisam svjesna pa se uštipnem', kaže Petra koja je u svibnju prošle godine rodila svoje prvo dijete, sinčića kojemu su dali ime Joza.

Zahvaljuje naša voditeljica i na mužu koji je cijeni i voli onakvu kakva je i što je svojim primjerom svakodnevno nadahnjuje da i sama bude još bolja.

I u tome što živi daleko od obitelji Petra pronalazi razloge za zahvalnost, jer ih je naučila voljeti još više, a kaže i kako su upoznali virtualni život u svoj njegovoj punini pa se čak i njezina 86-godišnja baka naučila koristiti Whats app-om.

Život u tuđini donio joj je i prijateljstva zahvaljujući kojima je u bijelom sijetu stvorila dom, a zahvalna je i što je kraj prošle godine bio vatromet emocija u krugu obitelji i prijatelja i što se maleni Jozo pokazao kao svjetski putnik i mali partijaner na mamu i tatu.

'Zahvalna za svaku uspomenu, susret, putovanje, miris, okus zbog kojih se vrijedi svako jutro ustati', zaključuje svoju nabrajalicu Petra uz zahvalnost što njabolje tek dolazi.

  • +18
Split: Predstavljanje programa Gradskog kazališta mladih Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX