POHVALILA SE

Petra Nižetić s obitelji stigla u Hrvatsku, evo što je prvo napravila

19.11.2019 u 14:28

Bionic
Reading

Petra Nižetić Mastelić sa suprugom Franom i sinom Jozom prije nekoliko dana doputovala je iz Amerike gdje živi zadnje tri godine. Brojni njezini prijatelji su joj poželjeli dobrodošlicu te nisu mogli sakriti oduševljenje. Osim susreta s najmilijima, pohitala je na svoju omiljenu destinaciju

Voditeljica i modna blogerica odmah po dolasku u Hrvatsku objavila sliku s aerodroma u društvu supruga, sina i puno prtljage te je napisala: 'Doma smo'. Mnogi prijatelji su joj poželjeli dobrodošlicu, a među njima su bili i Anita Dujić, Leona Paraminski, Nataša Janjić, Lucija i Ana Zaninović te mnogi drugi.

View this post on Instagram

• We’re HOME 🇭🇷 •

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Jedna od pratiteljica pitala je Petru je li to povratak za stalno, a ona joj je poručila: 'Ne još... Ali radimo na tome' te je tako otkrila planove svoje male obitelji.

Petra se naravno najprije našla sa svojim bratom Lukom, a prva od stvari koje je napravila po povratku je osvježila frizuru u zagrebačkom salonu, jer kako je napisala u Instagram storyju, u San Franciscu nije bila najzadovoljnija s frizerima. I dalje ostaje vjerna tirkiznoj boji kose koju već neko vrijeme nosi.