O SRETNIM TRENUCIMA

Petar Grašo otkrio da stalno pjeva kćerkici, ali i za kakve pjesme je zadužena Hana: 'Majka ima lijep i anđeoski glas'

30.10.2022 u 19:52

Bionic
Reading

Popularni splitski pjevač Petar Grašo gostovao je u emisiji 'Balkanskom ulicom' na srpskoj Blic televiziji te se u razgovoru s voditeljicom dotakao raznih tema, od značenja imena kćerkice Albe koju je dobio u braku s Hanom Huljić do trenutka kad ju je prvi put primio u ruke

Petar Grašo u TV emisiji otkrio je značenje imena Alba koju su dali kćerki, a koje u talijanskom i španjolskom jeziku znači zora i izlazak sunca. 'Najljepša zora koju sam dočekao, to je Alba, moja kći. To je zora života', rekao je pjevač i otkrio da svojoj djevojčici često pjeva, ali više nesvjesno jer je 'on taj koji uvijek pjeva' dok je za dječje pjesmice zadužena Hana.

Par se vjenčao u veljači ove godine, a pet mjeseci kasnije postali su roditelji malene Albe. 'Uhvatim se da sebi pjevam dok nju držim u rukama, jer ja non-stop pjevam nešto, non-stop pjevušim u kući. Sad joj majka pjeva. Majka ima lijep i anđeoski glas tako da nije problem', rekao je pjevač.

'Puno je trenutaka sreće, zaista ih je puno. Jedan od sretnijih momenata je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skoplja do Zagreba, pa autom do Splita kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke. Rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje, majstore, pa ti sad vidi'. To je jedan momenat koji nikada neću zaboraviti'.

  • +9
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Pjevač kaže da je očistio raspored prije termina Haninog poroda, no Alba ih je ipak iznenadila jer je stigla nekoliko dana ranije.

'Te večeri sam bio toliko umoran, imao sam koncerte, a ona je malo ranije došla, nekoliko dana prije nego što smo mi mislili. Ostavio sam desetak dana da budem kod kuće, ali dijete je malo uranilo. Bio sam toliko umoran da sam samo došao kod majke i oca, tamo su bili Tonči i Vjekoslava i jednostavno smo popili crno vino i uživali u trenutku', priznao je Grašo.