seksi hrvatski zet

Pedro Soltz nakon pobjede u showu 'Ples sa zvijezdama': 'To je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, nisam mogao pričati'

02.06.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Maneken i model s plesačicom Valentinom Walme prošlog vikenda je odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni. Show je danima iza nas, dojmovi su se polako slegnuli, a Brazilac je izjavio da mu je to 'pobjeda nad samim sobom i dokaz kako su upornost i hrabrost ponekad dovoljne da ostvarite nemoguće'

'Došao sam malo k sebi da mogu pričati. Što da vam kažem, to je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, ja nisam mogao pričati. Meni je neugodno, ja sam ignorirao Maju', ispričao je Pedro Soltz za In Magazin Nove TV.

Na početku, je kaže, samo razmišljao 'bit će fora, zabavno, malo ću plesat', a onda kad je vidio da je to ipak sport i puno pravila, da treba puno truda, onda se to još pretvorilo u ljubav. 'Zaljubio sam se u ples i rekao sam: 'Idemo'. Kad smo došli u polufinale, ja sam rekao 'Ja ću to pobijedit'. Mislim da sam zaslužio sve kao i Valentina, koliko smo radili, koliko smo prošli i to smo napravili sve sa punim srcem', rekao je Brazilac koji je Hrvatsku stigao prije nekoliko godina.

Razlog je bila ljubav. U našu se manekenku Iris Cekuš zaljubio nakon što su se upoznali 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend, a danas su roditelji djevojčice Lare. Inače, osim što su ga bodrile, supruga i kći su imale priliku i sudjelovati u showu.

Pedro je otkrio da treba napravit hashtag 'oprosti' jer je svoju mentoricu Tinu Walme jednom udario u koljeno i laktom u glavu, te da je njihovo plesanje bilo borbeno. Najavio je da i dalje panira nastaviti s plesom te da se nada kako će mu se u tome pridružiti i njegove cure.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo