MAMIN SIN

Partnerica nije bila u blizini: Keanu Reeves na crvenom je tepihu ponosno pozirao sa zgodnom i dotjeranom mamom

10.02.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Akcijski junak brojnih holivudskih filmova na ovogodišnju je dodjelu Oscara došao u pratnji najvažnije žene u svom životu. Keanu Reeves umjesto s tek otkrivenom partnericom, ponosno je crvenim tepihom prošetao uz zgodnu i dotjeranu majku Patriciju Taylor

Nedavno se doznalo da ljubi misterioznu umjetnicu Alexandru Grant i svi su s nestrpljenjem iščekivali novi romantični trenutak kada će Keanu Reeves ponovno pokazati koliko mu je stalo do njegove odabranice pred očima cijeloga svijeta.

Prava prilika za to bila je dodjela Oscara održana sinoć u Los Angelesu, ali 55-godišnjak je sve iznenadio dolaskom na crveni tepih pod ruku s drugom ženom.

Reeves se nije odvajao od voljene majke, slavne dizajnerice Patricije Taylor koja se za dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada posebno dotjerala.

Ova 76-godišnja Britanka u bijelom odijelu i cipelicama boje kave izgledala je bolje od brojnih mlađih daman a crvenom tepihu. Taylor je za vrijeme dvogodišnjeg braka sa Samuelom Nowlinom Reevesom Jr. dobila sina Keanua i kćer Kim.

Ovim je činom Reeves stao uz bok brojinim muškim kolegama koji su tijekom karijere pokazali da im je majka vrlo bitna karika u životu te je doveli na neke od važnih holivudskih događaja.

Keanu Reeves s mamom Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

‘Keanu je jako sretan i želi svima pokazati s kime je te je napokon spreman javno se eksponirati u društvu svoje voljene. Iznimno je zahvalan Alexandri što je dio njegova života’, rekao je nedavno izvor blizak holivudskom glumci, komentirajući njegov ljubavni status.

Naime, Keanu je sve iznenadio kada se studenom prošle godine po prvi puta u 35 godina karijere pojavio na javnom događanju s partnericom. Do tada je uspješno skrivao svoj ljubavni život od medija. Slomljeno srce nakon brojnih tragedija koje su ga u mladosti zadesile, izliječila mu je 46-godišnja umjetnica Alexandra Grant.

  • +2
Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia