ODAO JE TRBUŠČIĆ

Paparazzi otkrili njezinu slatku tajnu: Slavna ljepotica postat će mama po prvi put

05.11.2019 u 19:14

Bionic
Reading

Uspješna plus size manekenka Iskra Lawrence iščekuje svoje prvo dijete s dečkom Philipom Payneom s kojim je u ljubavnoj vezi malo više od godinu dana. Vijest o trudnoći objavio je Popsugar koji je objavio i paparazzi fotografije na kojima se jasno vidi trudnički trbuščić

Plus size manekenka Iskra Lawrence i njezin dečko Philip Payne uskoro će po prvi put iskusiti čari roditeljstva, izvijestio je Popsugar, a sretnu vijest su ubrzo prenijeli i drugi mediji. Vijest o trudnoći uslijedila je nakon što su paparazzi plavokosu ljepoticu uslikali na ulicama New Jerseyja s povećim trudničkim trbuhom.

Paparazzi su Iskru snimili tijekom posjeta jednom kozmetičkom salonu, a iako je slavna ljepotica očigledno svoju slatku tajnu željela barem još neko vrijeme zadržati za sebe, pripijena crna haljina koju je manekenka nosila toga dana pomutila joj je planove.

Prema fotografijama snimljenima u ponedjeljak da se pretpostaviti kako je 28-godišnja plus size ljepotica u četvrtom ili petom mjesecu trudnoće.

Plus size ljepotica otkrila je svojim obožavateljima na Instagramu kako uskoro s njima planira podijeliti jednu novost, ali se još uvijek ne osjeća spremno to učiniti. Iako je rekla kako će sretnu vijest možda obznaniti u utorak, to još uvijek nije učinila.

Iskra i Philip upoznali su se na prošlogodišnjem partyju povodom Grammyja, a u svibnju ove godine potvrdili su kako su u ljubavnoj vezi koja traje od listopada 2018.

Philip radi u glazbenoj industriji, a Iskra je jednom prilikom izjavila kako se želi preseliti u Teksas i biti uz svog voljenog koji je oduvijek maštao o tome da jednog dana ima djevojku kao što je Iskra.