ISKRA LAWRENCE:

'Mislila sam da će mi mršavost donijeti sreću, ali nije'

11.03.2019 u 22:12

Bionic
Reading

Britanka Iskra Lawrence, jedna od najtraženijih plus size modela, velika je zagovornica ljepote koja dolazi u svim oblicima pa nije ni čudo da je uzor mnogim mladim djevojkama i ženama

Iskra je otkrila kako je u prošlosti imala problema sa samopouzdanjem te da je mislila kako će joj mršavost donijeti sreću.

'Bila sam opterećena vitkošću i smatrala sam kako moram smršavjeti kako bih bila sretna i u privatnom i poslovnom životu. Smatrala sam kako je to najvažnija stvar za streću i da će mi to riješiti sve probleme. Mučila sam se i s poremećajem vezanima uz prehranu. Toliko vremena, novaca i energije sam potrošila u toj utrci za vitkošću. Ali mršavost vas neće učiniti sretnima. To me je natjeralo da se preispitam. Nisam imala samopouzdanja i shvatila sam da se moram promijeniti. Ne želim da se na žene gleda samo kroz konfekcijske brojeve', otkrila je Iskra Lawrence za britansko izdanje magazina Grazia.

ISKRA LAWRENCE

Bujna ljepotica pohvalila se raskošnim oblinama u ružičastom bikiniju

Pogledaj galeriju

Dodala je i da je njezina karijera procvjetala kad je stekla samopouzdanje i zavoljela svoje obline.

  • +18
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Prije sam bila opterećena izgledom i izbjegavala sam nositi neku odjeću. Sada nosim sve jer se dobro osjećam u svom tijelu i zadovoljna sam onim što vidim u ogledalu', rekla je ova 28-godišnjakinja.