KAO IZ SNOVA

Zavirite u unutrašnjost luksuzne zgrade u kojoj će Ivanka Trump provesti idućih godinu dana

31.01.2021 u 20:36

Bionic
Reading

O luksuzu u kakvom će miljenica bivšeg američkog predsjednika živjeti idućih godinu dana, ili barem dok se ne izgradi njihova nova vila, većina nas može samo sanjati. Američki mediji domogli su se fotografija unutrašnjosti zgrade u Miamiju, u kojoj je stan iznajmila upravo Ivanka Trump

Nakon što su napustili Washington i zaboravili na život u Bijeloj kući, gdje su proveli posljednje četiri godine s ocem i puncem Donaldom Trumpom, Ivanka Trump i Jared Kushner spremni su započeti s novim poglavljem svog života u Miamiju.

Upravo su tamo kupili zemljište, na privatnom otoku rezerviranom isključivo za bogataše, a dok se na njemu ne izgradi kuća o kojoj sanjaju, Ivanka i Jared će sa svoje troje djece živjeti u stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Miamiju.

Riječ je o kompleksu Arte, čiji vanjski izgled odmah svima zapne za oko zbog toga što je izgrađena poput piramide, ali i zbog pozicije uz samu plažu s nevjerojatnim pogledom na ocean. Dizajnirao ju je talijanski arhitekt Antonio Citterio, a najam stana, ovisno o veličini i poziciji, kreće se otprilike oko 250 tisuća kuna mjesečno, dok se isti prodaju za cijenu od 44 do 94 milijuna kuna.

  • +5
Ivanka Trump - novi dom Izvor: Profimedia / Autor: Arte/ Kris Tamburello/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamioni za selidbu snimljeni su još prošlog tjedna ispred kuće u kojoj su u Washingtonu živjeli Ivanka Trump i Jared Kushner te su već na putu za Miami.

S peteročlanom obitelji u stanu će živjeti i čak dvije dadilje, koje su s njima živjele i u Washingtonu.