ZALJUBLJENA MANEKENKA

Palo je prvo zajedničko putovanje: Kaia Gerber ne odvaja se od svog novog dečka

14.09.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Kći Cindy Crawford očito je zaljubljena preko ušiju u novog odabranika, australskog glumca Jacoba Elordia. On i Kaia Gerber sada su se uputili na svoje prvo zajedničko putovanje

Svega nekoliko tjedana nakon što se počelo šuškati o njihovoj novoj romansi, mladi zaljubljeni par Kaia Gerber i Jacob Elordi otišli su na svoje prvo zajedničko putovanje.

Iako je destinacija još uvijek nepoznata, par je snimljen kako zajedno dolaze u njujoršku zračnu luku, a pritom su se držali za ruke.

Mlada nasljednica jedne od najpopularnijih manekenki svijeta i za ovu je prigodu bila trendi dotjerana. Odjenula je 'bicke', sivi pulover i kožni dugi blejzer, a cijeli look zaokružila bijelim sportskim tenisicama i visokim čarapama. Na taj je način istodobno ostvarila udobnost za dugo putovanje i boravak u zrakoplovu, a ostala zgodna i u trendu.

Čitavo vrijeme držala se uz svog četiri godine starijeg odabranika, australskog glumca Elordia. Par se nije obazirao na sveprisutne fotoreportere koji su ih dočekali u zračnoj luci.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia