razvezala jezik

Pale su teške riječi: Bivša ljubavnica princa Alberta smatra da je za sve što se događa princezi Charlene kriva karma

10.12.2021 u 14:52

Bionic
Reading

Višemjesečna drama oko princeze Charlène dirnula je mnoge. Trenutno se nalazi u neimenovanoj ustanovi u Švicarskoj i točan razlog odlaska nije poznat, a nekadašnja ljubavnica njezinog supruga, Nicole Coste sada se ponovno pogrdno izrazila prema njoj

Bivšu stjuardesu Nicole Coste pitali su o zdravstvenom stanju supruga nekadašnjeg ljubavnika, princa Alberta, a ona je, kako prenosi Daily Mail hladnokrvno odgovorila: 'Nije me briga što je s njom. Sve što joj se dogodilo je karma', smatra Coste.

Albertova bivša Nicole Coste ni ranije nije imala dobro mišljenje o 'najtužnijoj princezi'.

'Doživjela sam od nje stvari koje su me uznemirile i šokirale. Kada Albert nije bio tamo, Charlene je premjestila sobu mog sina u krilo za osoblje. Kao majka, ne mogu to shvatiti', rekla je u rujnu. O princu Albertu je govorila u superlativima i hvalila ga kao odličnog oca. On je navodno pobjesnio nakon tih njezinih intervjua, budući da bi komentari koje je izrekla o princezi Charlene mogli dodatno poljuljati njihov brak na klimavim nogama.

Poručila je da se odnos zakomplicirao dolaskom Charlene u Albertov život. Sin Alberta i Coste, Alexandre je u studenom proslavio 18. rođendan, a fotografije s proslave na Instagramu je podijelila njegova polusestra Jazmin Grace Grimaldi, još jedno Albertovo nezakonito dijete.

Podsjetimo, Nicole je sina Alexandrea rodila u kolovozu 2003. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u nju, a njihovoj je ljubavi na kraju stao njegov otac, princ Rainier. Nakon smrti svog oca Rainiera, Albert je priznao dječaka.

  • +10
Princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia