MIKE WITTSTOCK

Otac princeze Charlene po prvi put progovorio o njezinim zdravstvenim problemima: 'Znam koliko je jaka'

07.12.2021 u 20:26

Bionic
Reading

O narušenom zdravstvenom stanju monegaške princeze Charlene, a koja se trenutno liječi u Švicarskoj, za medije je po prvi put progovorio njezin otac Mike Wittstock

Nakon što je nekoiliko mjeseci provela u rodnoj Južnoafričkoj republici gdje se podrvgnula višestrukim operacijama zbog infekcije uha, grla i nosa, princeza Charlene nakon kratkog boravka u Monaku trenutno se oporavlja u jednoj švicarskoj klinici.

Javnost ne prestaje nagađati o njezinom zdravstvenom stanju, stoga je njezin otac Mike Wittstock odlučio prekinuti šutnji i po prvi put javno progovoriti na tu temu.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otac monegaške princeze otkrio je kako kćer nije uspio vidjeti tijekom njezinog boravka u Južnoafričkoj republici zbog pandemije. 'Nisam htio riskirati i zaraziti ju jer je imala toliko liječničkih intervencija. Vrlo je osjetljiva', izjavio je dodavši kako čvrsto vjeruje u njezin potpuni oporavak.

Mike i njegova supruga Lynette Wittstock sa Charlene, kao i svojom unučadi, trude se redovito obavljati telefonske razgovore.

'Moja kćer je dnevno plivala 20 kilometara. Znam koliko je jaka i da će se uspjeti oporaviti i vratiti puno jača', izjavio je otac monegaške princeze.