ZADNJA KLAPA 2. SEZONE

Pala slatka pusa glumaca iz 'Ruže vjetrova'

10.03.2013 u 16:05

Bionic
Reading

U subotu navečer oko 19 sati na splitskom setu studija TTTS, na kojem se snimala serija 'Ruža vjetrova' RTL Televizije, sve je utihnulo. Pogasila su se svjetla reflektora, a ispisani listovi scenarija ostali su razbacani po setu – pala je zadnja klapa druge sezone 'Ruže vjetrova'!

Popularna serija, koja je, između ostalog, 'uzrokovala' nove riječi u kolokvijalnom govoru gledatelja, poput 'meže', 'boga't draga', 'guglite' i mnogih drugih, a koje je izmislila popularna Seke Odak (Nives Ivanković), imala je sveukupno 346 epizoda. U drugoj sezoni snimljeno je 160 epizoda, a zavrzlame, ubojstva, prevare, ljubavni trokuti i spletke u kojima je sudjelovalo 14 glavnih glumaca osvojili su mnoge domove i korisnike na Facebooku koji su otvorili na stotine fan stranica vezanih za 'Ružu vjetrova' i njihove glumce.

Gledatelji su imali prilike gledati i glumce u velikim gostujućim ulogama poput Duška Valentića i Aleksandra Cvjetkovića, a do kraja svibnja gledat će i Petra Ćiritovića te Arijanu Čulinu, koja u seriji glumi posljednjih mjesec dana.

Od početka druge sezone kroz setove 'Ruže vjetrova' prošlo je preko 130 glumaca, a serija se snimala na mnogo atraktivnih vanjskih lokacija poput Klisa - kanjon Cetine, u Rankovoj vili (u Trogiru), na plažama u Omišu i Dućama, na Prokurativama te mnogim drugim lokacijama u Splitu i njegovoj okolici.

Na setu su stvorena i velika prijateljstva, a bilo je i novih 'pridošlica' poput ježa koji je pronašla Petra Cicvarić, a o kojem su se glumci brinuli. Glumci su na setu i slavili rođendane iznenadivši slavljenika tortom i pjesmom, osim Stojana Matavulja, koji je na poklon dobio posebnu tortu od ćevapčića!

Nisu mogli jedni bez drugih ni kada su imali pauze, pa su tako Slavko Sobin i Tomislav Čubelić iznenadili Marinu Fernandez na godišnjem odmoru u Portugalu!

Bilo je tu i nezgodnih situacija poput one kada je Zoran Pajić završio u moru zanesen ulogom!

'Ruža vjetrova' stvorila je mnoga prijateljstva, a svi glumci zajedno su se složili da su im kolege postali zamjenska obitelj, jer su svaki dan više od 12 sati provodili zajedno. Kako kažu, bit će im neobično ne gledati jedni druge na dnevnoj bazi, no zasigurno će se ponovno sresti ispred kamera.

Nove zaplete, ali i rasplete i iznenađenja, gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati na RTL Televiziji.