u brazilu

Ovom je gestom Taylor Swift još jedanput pokazala veličinu

27.11.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Prije tjedan dana jedan je od koncerata Taylor Swift bio obilježen velikom tragedijom. Naime, u Rio De Janeiru tih su dana bile ogromne vrućine, vjeruje se da je indeks topline na mjestu događaja dosegao nevjerojatnih 60º C, a jedna je djevojka tragično preminula, što je pjevačicu emotivno dirnulo. Kako bi pružila utjehu njezinoj obitelji, ugostila ih je na koncertu u Sao Paolu

Brazilske novine Folha de S.Paulo prije tjedan su dana objavile tragičnu vijest da se obožavateljica Taylor Swift onesvijestila čekajući u redu da uđe na stadion, a nakon duge reanimacije umrla je u bolnici. Vijest o smrti mlade djevojke i tisuću drugih nesvjestica tijekom koncerta natjerala je pjevačicu da odgodi koncerte u razdoblju velikog toplinskog udara. Jučer se Taylor Swift vratila u Brazil te u Sao Paolu ugostila obitelj tragično preminule 23-godišnjakinje.

Obitelj Ane Clare Benevides primijećena je na koncertu u Brazilu u šatorskom VIP prostoru na stadionu Allianz Parque noseći majice s otisnutim licem 23-godišnjaka na prednjoj strani.

Noseći bijele majice s likom preminule 23-godišnjakinje obitelj je odala počast djevojci.

Pjevačica se oglasila odmah nakon spornog koncerta priznavši da nije očekivala da će koncert završiti tragično po neke obožavatelje. Rukom ispisan tekst objavila je na društvenim mrežama progovorivši o smrti mlade djevojke.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Ne mogu vjerovati da pišem ove riječi, ali slomljena srca kažem da smo večeras izgubili obožavatelja prije mog nastupa. Sada želim reći da duboko osjećam ovaj gubitak i moje slomljeno srce govori njezinoj obitelji i prijateljima. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da će se dogoditi kada smo odlučili dovesti ovu turneju u Brazil', napisala je pjevačica koja je zbog vrućine jedva završila koncert.

  • +2
Taylor Swift koncert u Brazilu Izvor: Profimedia / Autor: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia