nije došla

Zašto se Taylor Swift nije pojavila na premijeri Beyoncéinog filma?

26.11.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Dok su Lizzo, Kelly Rowland i Lori Harvey bile među slavnim imenima koji su podržali Beyoncé na svjetskoj premijeri njenog koncertnog filma 'Renaissance', jedno poznato lice bilo je primjetno odsutno s proslave

Taylor Swift bila je odsutna na događaju koji je vrvio slavnim zvijezda koji je održan u kazalištu Samuel Goldwyn na Beverly Hillsu. Svečana premijera Beyoncéinog filma 'Renaissance' započela je mjesec dana nakon što se pjevačica hita 'Halo' iznenada pojavila na crvenom tepihu povodom premijere Taylorinof filma 'Eras Tour'.

Tada je 42-godišnja, Beyoncé pred fotografima pozirala s Taylor koja joj je pak zahvalila na 'velikodušnosti duha'.

No, Taylo se trenutno nalazi usred južnoameričkog dijela svoje turneje Eras Tour te je nastupala na koncertu u São Paulu baš te večeri kada je održana premijera Beyoncéinog filma.

Pojedinosti događaja držane su u strogoj tajnosti, a gosti su dobili upute da odmah dođu na 'kromirani tepih' i da se pridržavaju pravila odijevanja u stilu 'udobne raskoši'. Ostali uzvanici bili su Halle Bailey, Ava DuVernay, Tyler Perry i Gabrielle Union.

Prije samo nekoliko tjedana, Swift je obradovala Beyoncé iskrenom objavom na Instagramu nakon što su pogledale njezin koncertni film s više od dvije tisuće obožavatelja u The Groveu u Los Angelesu. 'Tako mi je drago što nikad neću saznati kakav bi moj život bio bez Beyonceinog utjecaja', napisala je uz fotografiju kultnog pop dua kako sjedi jedno uz drugo u kinu i dijeli kokice.

  • +4
Premijera Beyoncéina filma 'Renaissance' Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon toga Taylor je nastavila svoju hit turneju Eras s nastupima u Argentini i Brazilu. Tijekom svoje prve večeri na stadionu Allianz Parque u São Paulu koja se održala u petak, činilo se da je dobro raspoložena dok se obraćala publici. 'Otišli ste korak naprijed i srušili rekord posjećenosti na ovom stadionu,' uzviknula je. 'Što znači da nikada prije nije bilo ovoliko ljudi u ovoj prostoriji. Hvala São Paulo.'

Spomenuti koncert je održan tjedan dana nakon što je mlada obožavateljica, identificirana kao Ana Clara Benevides, preminula na putu do bolnice nakon što se onesvijestila u prvom redu na visokim temperaturama.

Nakon što je morala odgoditi nastup zbog ekstremnih vrućina, Taylor je odlučila ostati u Brazilu za Dan zahvalnosti, umjesto da odleti kući u SAD kako bi ga provela s novim dečkom Travisom Kelceom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'