BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ovoga je puta nije štedio: Donald Trump opleo po Meghan Markle, optužujući je da je iskoristila princa Harryja

01.12.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Donald Trump uputio je niz kritika na račun Meghan Markle, optužujući je u posljednjem intervjuu da ne poštuje kraljicu, kao i da ju je svojim potezima povrijedila, ali i da manipulira s princem Harryjem do te mjere da je to uništilo njegov odnos s kraljevskom obitelji

U intervjuu kojeg je dao za GB News, a koji će večeras biti i emitiran, bivši američki predsjednik Donald Trump obrušio se na Meghan Markle, priznajući još jednom javno kako nije njezin obožavatelj, ustvrdivši da su potezi koje su ona i princ Harry posljednjih godina povukli samo naštetili monarhiji.

Bombastični intervju, u kojem se dotaknuo i svog nasljednika Joea Bidena, ali i britanskog premijera Borisa Johnsona, s nestrpljenjem se iščekuje, posebice zbog dijela posvećenog kraljevskoj obitelji i 'odbjeglim' članovima iste.

Trump je pred kamerama ustvrdio kako nikada nije bio obožavatelj Meghan Markle, rekavši kako smatra da je ona zapravo iskoristila princa Harryja.

  • +5
Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Nisam njezin obožavatelj. Nije mi se svidjela od prvog dana. Mislim da je strašno iskoristila Harryja i mislim da će jednog dana zbog svega požaliti. Smatram da je Harry iskorišten i to ružno iskorišten i da je time uništena njegova veza s obitelji, što posebno boli kraljicu', rekao je Trump i nastavio:

'Mislim da niti najmanje ne poštuje kraljicu, koja je nevjerojatna žena i divna osoba, osoba s dugom povijesti.'

život u americi

[FOTO] A gdje je Meghan? Prvo pojavljivanje princa Harryja u javnosti nakon rođenja kćeri Lilibet

Pogledaj galeriju

Nije odobrio niti njezin potez da iskoristi kraljevsku titulu i time se umiješa u američku politiku, potpisujući se kao vojvotkinja od Sussexa da bi lobirala kod članova Kongresa o rodiljnom dopustu. 'Pokušava raditi stvari za koje mislim da su vrlo neprikladne', rekao je Trump i dodao kako je odgojen da poštuje kraljicu, ali  i cijelu kraljevsku obitelj, budući da je njegova majka rodom iz Škotske.