O ŽIVOTU U KALIFORNIJI

Meghan Markle novim je intervjuom ponovo uzburkala duhove, evo što je otkrila u razgovoru s Ellen DeGeneres

19.11.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Osam mjeseci nakon što je Opri Winfrey dala bombastičan TV intervju, Meghan Markle ponovno je uzburkala duhove gostujući u emisiji slavne Ellen DeGeneres

U razgovoru s Ellen, 40- godišnja vojvotkinja od Sussexa dotaknula se brojnih tema, između ostalog majčinstva, otkrivši kako danas izgleda njezina svakodnevica s dvoje djece.

'Meni i Harryju netko je rekao da je imati jedno dijete kao hobi, a dva roditeljstvo. Odjednom smo shvatili što su nam govorili, kako je imati dvoje djece, no nitko ne govori o prilagodbi prvog djeteta na dolazak drugog', prokomentirala je Meghan otkrivši kako sin Archie obožava plesati poput nje.

  • +5
Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tijekom emisije Meghan je pokazala dosad neviđene fotografije sina Archieja i princa Harryja kako hrane kokoši na njihovom imanju u Los Angelesu.

Fotografiju Lilibet Diane, koja je na svijet došla u lipnju, Meghan i Harry tek trebaju objaviti, a u razgovoru s Ellen priznala je kako je gledanje Harryja u ulozi oca posljednje tri godine bilo 'nešto najljepše', te da Archie voli biti veliki brat svojoj sestri nakon procesa prilagodbe na novu prinovu u obitelji.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priliko gostovanja kod Ellen, Meghan je progovorila i o svom životu prije udaje za princa Harryja. K azala je kako je njezin automobil Ford Explorer s kojim je odlazila na mnogobrojne audicije u Hollywood imao pokvarena vozačka vrata čiji si popravak nije mogla priuštiti, pa je morala izlaziti kroz prtljažnik.

'Imala sam vrlo stari Ford Explorer Sport i u određenom trenutku ključ je prestao raditi na vozačevoj strani, tako da nisam mogla ulaziti kroz vrata. Tako bih na audicijama parkirala skroz iza na parkingu, otvorila prtljažnik i ušla, zatvorila vrata i puzala po sjedalima. Pravila bih se da nešto tražim. Parkirala bih na izlazu broj tri i pritrčala, a zaštitari bi mi uvijek poželjeli sreću i izrazili nadu da ću ovaj put dobiti ulogu. Dakle, današnja vožnja je bila prilično drugačija', objasnila je Ellen s kojom se prije nekoliko godina sasvim slučajno upoznala u jednom azilu za pse u Los Angelesu, a od tada njeguju dobrosusjedske odnose.