EVO KAKAV JE PRIVATNO

Ovo sigurno niste znali o Boran-agi

01.03.2013 u 09:36

Bionic
Reading

33-godišnji glumac Mehmet Akif Alakurt, koji u 'Sili' igra Boran-agu, ima vrlo zanimljivu životnu priču

Ovaj glumac iz hit serije 'Sila' rođen je u Istanbulu, a živio je s majkom kućanicom i ocem trgovcem te sa svojih petero braće i sestara, donosi 24 sata.

Nakon završene srednje škole počeo se baviti manekenstvom, a 2001. ponio je titulu Best Models Turske, a na svjetskom izboru modela iste godine osvojio je drugo mjesto.

2002. godine debitirao je u seriji 'Kirik Ayna', a četiri godine poslije dobiva ulogu u 'Sili'. Iako se šuškalo kako je flertovao s Cansu Dere , zbog čega je glumičin dečko posjećivao setove, to se nije pokazalo točnim. 'Cansu je osoba s kojom se ne bi privatno družio. Dvije godine smo proveli na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, s njom više nikad ne želim raditi', izjavio je svojedobno dok je ona njega nazvala divljakom.

Naime, na setu je navodno ošamario kostimografkinju, a isprovocirao ga je i pomoćnik na setu s kojim se fizički obračunao.

Na setu 'Sile' zaljubio se u glumicu Leylu Basak s kojom se i zaručio, međutim, ljubavi je došao kraj kada se na setu serije 'Adanali' zaljubio u kolegicu Selin Demiratar. No i ta je ljubav trajala dvije godine.

Javno je rekao kako od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica te da ga uvijek dočeka kada dolazi kući. 'Ženi je mjesto u kući i ne smije psovati', izjavio je.