dani za pamćenje

Ovo se ne viđa često: Jasenko Houra pokazao fotografije s obiteljskog slavlja pa objavio važnu vijest

23.05.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana regija se zatresla zbog turbulencija u jednom od najpoznatijih hrvatskih rock grupa. Nakon promjena u sastavu, osnivač, autor i gitarist Prljavog kazališta nastavlja dalje s frontmanom Mladenom Bodalecom. Počeli su s probama za nove nastupe, ali i snimanje albuma koji bi trebao izaći u rujnu. U međuvremenu je svoje fanove na društvenim mrežama počastio rijetkim fotografija svojih najmilijih

'Proslava Dorinog 23. rođendana kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa', pohvalio se Jasenko Houra pored više fotografija koje su izazvala oduševljenje budući da obitelj čuvenog glazbenika nemamo često priliku vidjeti. Posljednih godina najviše vremena provodi u krugu svojih najbližih.

Dora je jedno od troje Hourine djece. Najstariji sin Ivan Bruno se bavi građevinom, kći Marijana je diplomirala agronomiju, a najmlađa Dora studira odnose s javnošću na Vernu. Frontmen Prljavog kazališta je ranije izjavio da je sretan što nitko od djece 'nije krenuo njegovim putem'.

Podsjetimo, Jasenko Houra je svoju suprugu Dianne upoznao kad su Prljavci imali turneju Kanadom. 'Nemam definiciju dobrog braka, naprosto to da se jedna strana trudi razumjeti drugu. Mislim da je to temelj svega jer ako nema razumijevanja, sve ostalo je patetično', svojedobno je poručio.

  • +3
Prljavo Kazalište Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL