PRAVILA SU ZA SVE ISTA

Ovo nije očekivala: Annu Wintour zatražili osobnu ispred ulaska u kazalište, a njezin izraz lica sve je rekao

12.05.2022 u 14:54

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih, najuspješnijih i najutjecajnijih žena u modnom svijetu, ali stroga pravila nisu ni nju zaobišla. Prilikom dolaska na predstavu u New Yorku djelatnica ju je zatražila osobnu iskaznicu, a Anna Wintour nije mogla sakriti iznenađenje

Njezino lice svakodnevno je po medijima, ona je urednica američko Voguea već dugi niz godina. Organizatorica najpoželjnijeg bala na svijetu Met Gale i najutjecajnija žena u modnom biznisu od čijeg mišljenja strepe svi koji nešto žele postići u modi.

No, bez obzira na njezin status i ulogu, Anna Wintour u srijedu navečer prilikom dolaska na kazališnu predstavu ‘Oh God, A Show About Abortion’ susrela se s realnošću.

Djelatnica ju je prilikom ulaska u njujorško kazalište zatražila osobnu iskaznicu, a sve to nije naišlo na pozitivnu reakciju 72-godišnje Britanke.

  • +3
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izraz lica Anne Wintour i gestikulacija ruku jasno su dali do znanja da je u šoku. Kao da je bila u nevjerici što je mlada djelatnica kazališta nije prepoznala i što se uopće usudila zatražiti je identifikacijski dokument. Okupljeni svjedoci za strane su portale potvrdili da je situacija bila neugodna te da se Wintour nije najbolje osjećala niti je ostavila ugodan dojam na ulasku.

Mnoge je ova scena podsjetila na ulogu Meryl Streep iz filma ‘Vrag nosi Pradu’, a koji je prema nekima slika i prilika stroge modne urednice Anne Wintour.

Za izlazak u kazalište, dugogodišnja urednica Voguea izabrala je svoju već provjerenu kombinaciju, midi haljinu, visoke čizme i sako, ovoga puta u kožnoj varijanti.