VOLI JE BESKRAJNO

Ovo je zgodna Talijanka koja je osvojila srce hajdukovca Marca Fossatija

21.04.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Hajdukov veznjak Marco Fossati sinoć je nakon pobjede nad Dinamom ludo proslavio povratak u borbu za naslov. Talijan koji je u Split došao igrati u veljači prošle godine, dobro se priviknuo na Dalmaciju, a sa sobom je doveo suprugu Ariannu Paletti od koje se u slobodno vrijeme ne odvaja

Kada je u veljači 2021. potpisao ugovor s Hajdukom, Marco Fossati, nekadašnji igrač Intera iz Milana, rodnu Italiju zamijenio je našim Splitom. Iako je prvotno došao na posudbu, veznjak je ostavio sjajan dojam te na koncu ostavio svoj klub Monza i potpuno bez odštete prešao u Hajduk.

Kada se konačno nastanio u Splitu, sa sobom je iz Lombardije doveo suprugu Ariannu Paletti, s kojom je u vezi od rane mladosti. Ovaj 29-godišnjak s dvije godine starijom brinetom upoznao se na početku svoje nogometne karijere, a u vezi su navodno od 2013.

Od tada je ovaj par nerazdvojan, a lijepa Arianna odlučila je svoj život podrediti suprugovoj karijeri te ga pratiti u stopu gdje god ga posao odvede. Svoj dom posljednjih godinu dana pronašli su u Splitu.

Arianna redovito bodri svog supruga, za kojeg se udala u lipnju 2019. u rodnoj Monzi, na raskošnom imanju uz nekoliko stotina bliskih prijatelja i obitelji. Par zajedno ima krznenog kućnog ljubimca, zlatnog retrivera Lea bez kojeg nikuda ne odlaze, a kojeg je Arianna na dar dobila još 2015.

Lijepa 31-godišnjakinja diplomirala je na katoličkom sveučilištu Sacro Cuore. Voli putovati, prati modu i njeguje ležeran stil, a vidi se da prati najnovije trendove.

Može se pohvaliti skladnom figurom, koju rado istakne u ljetnim mjesecima u bikiniju, kada najradije za vrijeme suprugove pauze zajedno otputuju na neku daleku destinaciju.

Hajdukovac Fossati beskrajno je voli, a to joj osim malim gestama i znakovima pažnje dokazuje i učestalim objavama zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. Splićankama, kojima je možda zapeo za oko, jasno je dao do znanja da u njegovom srcu postoji mjesto samo za jednu - Ariannu Paletti.