PRAVA IDILA

'Ovo je predivno': Severina je svoje fanove oduševila nesvakidašnjim prizorom

02.07.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Popularna Splićanka uživa na odmoru, no nije zaboravila na svoje vjerne obožavatelje s kojima svakodnevno komunicira putem društvenih mreža

Severina je svojom najnovijom objavom na Instagram profilu sve oduševila te je u kratkom roku skupila puno lajkova, osobito od strane ljubitelja životinja.

Glazbenica je pokazala kako je izgleda njezin susret i druženje s preslatkim srnama i jelenima u Drežnik Gradu u Karlovačkoj županiji.

Omiljena Splićanka nije odoljela podijeliti ovo nevjerojatno iskustvo sa svojim brojnim obožavateljima koji su bili svi redom oduševljeni ovim divnim prizorom.

  • +9
Severina na Comic Conu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Severina (49) nije je skidala osmijeh s lica dok je u romantičnoj haljini s točkicama i japankama hranila ljupke životinje koje su je okružile.

'Ljubav', napisala je kratko popularna pjevačica pored te objave.

'Preslatko', 'Osjete životinje iskrenu ljubav i toplotu duše, njima ne možemo glumiti', 'Predivno', 'Kako su lijepi', 'Djevojka sa sela, uistinu', samo su se nizali komentari.

Severina je nedavno posjetila i Plitvička jezera gdje je uživala u prelijepom krajoliku, a fanovi su je zasuli komplimentima zbog vitke figure koju je pokazala u kratkoj T-shirt haljini.