NOV LIK U 'DVA I POL MUŠKARCA'

Ovo je izgubljena kći Charlieja Harpera koja isto voli žene

08.08.2013 u 09:48

Bionic
Reading

Uz Alana i Waldena, u slavnu će kuću u Malibuu ući u novoj sezoni jaki ženski lik – vanbračna kći Charlija Harpera koja je lezbijka

Amber Tamblyn igrat će ulogu izgubljene kćeri Charlija Harpera u 11. sezoni serije 'Dva i pol muškarca', piše Hollywood Reporter.


Tamblyn će se pojaviti u barem pet epizoda kao Jenny, Charlijeva (Charlie Sheen) vanbračna kći lezbijka. Jenny će se prema scenariju preseliti u Los Angeles kako bi nastavila karijeru glumice i povezat će se s onim što je ostalo od njezine obitelji.

Sa svojim pokojnim ocem dijelit će mnogo toga što je Charlie volio - uključujući i žene. Ako se njezin lik svidi gledateljima, postoji mogućnost da Tamblyn postane redovitija u seriji.

Prvo će pojavljivanje imati u uvodnoj epizodi sezone kada će se upoznati sa svojim ujakom Alanom (Jon Cryer) i njegovim stanodavcem Waldenom (Ashton Kutcher). Tamblyn ima 30 godina, a njezin TV tata Charlie Sheen ima u stvarnom životu 47.

Izvršni producent serije Chuck Lorre kaže kako mu se sviđa ideja o snažnom ženskom liku u ovoj CBS-ovoj komediji. 'Mislim da je lijepo da se čuje taj glas u seriji iz druge perspektive. Serija je imala dovoljno testosterona za cijeli život. Jako je zabavno kreirati lik koji može stajati uz bok Jonu Cryeru i Ashtonu Kutchera. To je velik posao.'

Angus T. Jones više se neće redovito pojavljivati novoj sezoni. Pojavljivat će se povremeno unatoč kontroverzama koje je izazvao nazvavši seriju smećem.