iskreno priznanje

Ovako je izgledala u svojim najgorim trenucima: Jessica Simpson sve je šokirala fotografijom na kojoj je neprepoznatljiva

02.11.2021 u 12:59

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica i glumica Jessica Simpson, koja je u posljednje vrijeme najposvećenija svom modnom brendu, objavila je fotografiju na Instagramu koja je nastala prije četiri godine dok je imala problema s alkoholom i uzimala tablete

U svojim je memoarima 41-godišnja Jessica Simpson je napisala da je trijezna od 2017. godine, a sada je svijetu pokazala kako je izgledala u vrijeme svojih najtežih trenutaka dok se borila ovisnošću. Na njoj pozira u ružičastoj trenirci i zamračenoj sobi. Izgleda neprepoznatljivo zbog 'podbuhlog' lica te izgubljenog pogleda.

'Ova osoba koja je sjedila tog ranog jutra 1. studenog 2017. je neprepoznatljiva verzija mene. Imam još toliko toga za otkriti i istražiti o sebi. U tom sam trenutku znala da ću pronaći svoje svjetlo, pobijediti u svojoj unutarnjoj bitci i povratiti samopouzdanje te hrabro krenuti dalje', napisala je glumačka i pjevačka zvijezda te dodala kako je cijelo iskustvo za nju bilo vrlo iscrpljujuće.

'Nisam željela gledati unatrag sa žaljenjem i grižnjom savjesti zbog bilo kojeg vlastitog izbora do kraja mog života na ovom prekrasnom svijetu. Ne mogu vjerovati da su prošle četiri godine! Kao da su prošle dvije. Mislim da je to dobra stvar. Toliko je stigme oko riječi 'alkoholizam' i te etikete alkoholičara. Ono što sam trebala odraditi bilo je prihvatiti neuspjeh, bol, slomljenost i samosabotiranje. Nije bio problem to što pijem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe. Nisam poštivala moju vlastitu moć i snagu. Danas se poštujem. Pomirila sam se sa strahovima i prihvatila dijelove svog života koji su tužni. Osjećam da sam snažna i duhovno hrabra. Jako sam iskrena i ugodno otvorena prema svima. Slobodna sam', poručila je.

  • +4
Jessica Simpson Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

U svojim je memoarima je opisala kako je izgledala njezina borba s ovisnošću. 'Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Prestati piti bilo je lako jer sam bila ljuta na tu bocu. Bila sam ljuta na to kako me alkohol otupio. Terapija nije bila tako lagana. Uz puno rada uspjela sam dopustiti sebi da osjetim traume kroz koje sam prošla", priznaje Jessica danas supruga Erica Johnsona s kojom ima ima 9-godišnju Maxwell, 2-godišnju Birdie kao te 8-godišnjeg sina Acea.

Kao 6-godišnja djevojčica je doživjela seksualno uznemiravanje. Zlostavljala ju je kći njihovih obiteljskih prijatelja jer su dijelile krevet prilikom jednog posjeta. 'Počelo je škakljanjem po leđima, a zatim je prešla na stvari koje su bile krajnje neugodne', otkrila je Jessica. Htjela je reći roditeljima, osjećala se krivom iako je bila žrtva. Kad joj je bilo 12 godina, sve je priznala roditeljima Tini i Joeu Simpsonu dok su se vozili u automobilu.

Njezina je majka tada rekla ocu: 'Rekla sam ti da se nešto događa', a on je gledao na cestu i ništa nije rekao. Nakon toga nikada više nisu boravili u kući prijatelja njezinih roditelja. 'Također nismo ni razgovarali o onome što sam im rekla u autu', prisjetila se Simpson, a donosi Daily Mail.