GLUMAC OTKRIO DETALJE SVADBE

Ovime je Momčilo Otašević oduševio Jelenu na intimnom vjenčanju

02.05.2018 u 18:55

Bionic
Reading

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin vjenčali su se u tajnosti u Boki Kotorskoj, a crnogorski je glumac svoje utiske i detalje s intimne svadbe otkrio za srpski Blic

'Osjećam se fenomenalno sad kao oženjeni čovjek', rekao je Otašević za Blic i ponosno otkrio kako je iznenadio svoju suprugu Jelenu.

'Sva iznenađenja koja sam planirao sam izveo', rekao je Otašević za Blic, ne želeći ulaziti previše u detalje.

'Intimna ceremonija je upriličena u Kotoru, na sceni Centra za kulturu 'Nikola Đurković'. Na sceni posutoj laticama ruža, na klaviru su odsvirane Jelenine najdraže pjesme', otkrio je Otašević kako je iznenadio Jelenu i dodao da je sve prošlo baš onako kako je zamislio.

Par se upoznao na snimanju televizijske serije Nove TV 'Zora dubrovačka', a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno - 'Kud puklo da puklo'.

Jeleni Perčin ovo je drugi brak, a iz prvog s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Momčilo je pak niz godina bio u vezi sa studenticom turizma Tinom Jovetić, s kojom se razišao u proljeće 2015. godine. Njemu je ovo prvi brak. Nedavno je otkrio da on i Jelena očekuju kćer koja bi se trebala roditi u kolovozu.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo