U MONTE CARLU

Ovim su zajedničkim pojavljivanjem princeza Charlene i princ Albert prekinuli sva nagađanja o razvodu

25.03.2023 u 19:08

  • +10

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Iako već neko vrijeme kruže brojne spekulacije da je njihov brak na klimavim nogama, princeza Charlene i princ Albert II u dobrom su raspoloženju nazočili su dodjeli nagrada upriličenoj u Monte Carlu

Princ i princeza zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada ženama koje su obilježile ovu godinu u hotelu Hermitage, a mnogima nije promaknulo kako je lijepa 44-godišnjakinja, bivša olimpijska plivačica na ruci nosila vjenčani prsten unatoč nagađanjima da ga u posljednje vrijeme ne nosi.

Par je u braku 12 godina te su ponosni roditelji osmogodišnjih blizanaca, no posljednjih mjeseci sve su glasnija šuškanja kako su se nad njihovim brakom nadvili tamni oblaci.

  • +10
Princeza Charlene na dodjeli nagrada u Monte Carlu Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

No na dodjeli nagrada izgledali su dobro raspoloženi te su komunicirali i nježnim osmjesima i pogledima nimalo uznemireni glasinama da se planiraju rastati.

Princeza Charlene izgledala je vrlo elegantno u svjetlucavoj haljini do poda sa šljokicama bez rukava, dok je njezin suprug princ Albert (65) bio elegantan u klasičnom tamnoplavom odijelu.

U NAJDRAŽEM DRUŠTVU

Nikad ljepša: Osmijeh se vratio na lice lijepe princeze Charlene

Pogledaj galeriju

Dok je uručivala nagradu jednom od pobjednika, Charlene je imala na ruci vjenčani prsten iako je u Milanu istoga dana viđena bez njega što je potaknulo brojna nagađanja.

Ovo je zajedničko pojavljivanje uslijedilo nakon što je francuski časopis Royauté objavio da su princ i princeza u procesu razvoda što je potaknulo brojna nagađanja. Glasine o razvodu prvi put su počele kružiti nakon što Charlene nije bila u Monaku veći dio 2021. godine jer je bila na liječenju u svojoj rodnoj Južnoafričkoj Republici, te je nakon toga primljena u jednu švicarsku kliniku gdje se oporavljala.

Sada se vratila u punom zamahu kraljevskim dužnostima i javnim nastupima, no francuski časopis sad je objavio da su princ i princeza u procesu razvoda, pa je to morala demantirati i monegaška palača kao i sam princ Albert II putem svog glasnogovornika.