OPET JE NESTALA

Šuškanja su postala sve glasnija, a sad se o rastavi od princeze Charlene napokon oglasio i princ Albert

24.03.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Odnosi među monaškim princem Albertom i princezom Charlene u fokusu su otkad se na 65. rođendanu princa princeza nije pojavila. Jučer je palača demantirala zlonamjerne glasine, a sad se oglasio i sam princ

Odnosi između članova kraljevske obitelji jedna su od gorućih tema, a ovih je dana posebno zanimljiv princ Albert zbog glasina o rastavi. Princ Albert i princeza Charlene od Monaka sada su se oglasili i službeno demantirali zlonamjerne glasine da se rastaju nakon gotovo 12 godina braka.

'Želio bih službeno demantirati zlonamjerne glasine koje širi francuski časopis Royauté. Molimo zanemarite ovaj članak koji je potpuno neutemeljen', poručio je glasnogovornik princa.

Francuski magazin 'Royaute' nedavno je objavio da su Charlene i Albert u procesu rastave, nakon što je Charlene izostala sa 65. rođendana princa Alberta. Premda je u službenom priopćenju rečeno da je cijela obitelj zajedno ručala te kasnije prisustvovala svečanoj predstavi u čast Alberotova rođendana, javnost ne prestaje sumnjati u probleme između monaških supružnika.

'Kneževa palača u Monaku demantira 'zlonamjerne' glasine o razdvajanju princa Alberta i princeze Charlene', stoji u priopćenju koje je objavila palača u srijedu.

ZAJEDNIČKI IZLAZAK

A gdje je Charlene? Princ Albert snimljen ponovno sam s djecom, ovoga puta - u cirkusu!

Pogledaj galeriju